Ξένη σειρά
«Boss»
ΕΡΤ2, 21.50
Πολιτικό δράμα με θέμα τη ζωή και τα μυστικά του Τομ Κέιν (Κέλσεϊ Γκράμερ), δημάρχου του Σικάγου. Παρά το γεγονός ότι είναι ο πιο πετυχημένος δήμαρχος στη σύγχρονη ιστορία της πόλης, δεν μπορεί να ελέγξει την ίδια του τη ζωή. Είναι αποξενωμένος από τη γυναίκα και την κόρη του, δεν έχει κανέναν που να μπορεί να στηριχθεί και πάνω από όλα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που απειλεί να τα καταστρέψει όλα.
Ενηµερωτική εκποµπή



«Η Ελλάδα στον καθρέφτη»

ΣΚΑΪ, 23.55
Ο Κωνσταντίνος Ζούλας και η Νίκη Λυμπεράκη μαζί με τους ερευνητές της διαΝΕΟσις Κυριάκο Πιερρακάκη και Θοδωρή Γεωργακόπουλο παρουσιάζουν τα σημαντικότερα ευρήματα και με τους καλεσμένους τους αποκωδικοποιούν τις παθογένειες της ελληνικής πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής.
Ελληνική ταινία
«Bank Bang»
Alpha, 23.45
Δύο αδέλφια, ο Μιχάλης και ο Νώντας, δουλεύουν σε γραφείο κηδειών και προσπαθούν να πιάσουν την καλή, όμως ο Νώντας έχει μπλεξίματα με τη μαφία και πρέπει να συγκεντρώσει άμεσα ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Ετσι, προτείνει να αρχίσουν να ληστεύουν τράπεζες, μέχρι που η κατάσταση ξεφεύγει. (2008, 90′)
Ξένη ταινία



«Fantastic Four»
Star, 22.00
Ο δρ Ριντ Ρίτσαρντς, διάσημος εφευρέτης, επιστήμονας και αστροναύτης, έχει ένα μεγάλο πάθος, να «ξεκλειδώσει» τα μυστικά του ανθρώπινου γενετικού κώδικα. Για να το επιτύχει χρειάζεται τη βοήθεια του πρώην αντίζηλού του στο κολέγιο και νυν δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Βίκτορ φον Ντουμ. Δημιουργεί μια κοσμική καταιγίδα, η οποία όμως «χτυπά» τον ίδιο και τους συνεργάτες του, με αποτέλεσμα να υποστούν μεταλλάξεις! Ετσι, δημιουργούνται οι Fantastic Four. (ΗΠΑ, 2005, 95′)

HeliosPlus