Ελληνικές σειρές

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – ALPHA, 21.00
Η Στέλλα κι ο Νικήτας έχουν αποφασίσει να μην πουν ακόμα στους δικούς τους για το μωρό. Αλλά, κρυφά ο ένας απ’ τον άλλον, το λένε. Και μπορεί η μαμά της Στέλλας να είναι στη Λάρισα και να μην μπορεί να έρθει, αλλά η μαμά του Νικήτα, η Ντόρις, καταφτάνει ενθουσιασμένη! Η Μαρίνα επιστρέφει από το Ντουμπάι, όπου πήγε για ένα επαγγελματικό ταξίδι λίγων ημερών μαζί με το αφεντικό της, τον Πέρη. Ο Ηλίας αρχίζει να υποψιάζεται πως ίσως η Μαρίνα και ο Πέρης τα πέρασαν λιγάκι πιο καλά απ’ όσο θα έπρεπε. Μια απρόσμενη γνωριμία με μια φίλη της Μαίρης ενθουσιάζει την Βούλα και πυροδοτεί ένα παλιό της απωθημένο. Να αλλάξει το όνομα της. Και δεν σηκώνει κουβέντα. Αλλά ο Μηνάς δεν έχει πει ακόμα τον τελευταίο λόγο.
Μάλιστα, σεφ! – Mega, 22.00
Η Τζένη, πρώην σύζυγος του Βασίλη και αδελφή της Κίκας, εμφανίζεται απροειδοποίητα στο Chez Philippe. Έχει κάποιες δουλειές και πρέπει να αφήσει τη μικρή Αντιγόνη, την εννιάχρονη κόρη του σεφ, στην Κίκα και τον Βασίλη να την προσέχουν. Αυτό όμως δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς η Αντιγόνη είναι ένα πανέξυπνο διαολάκι, που της αρέσει να εξαφανίζεται. Η μικρή θα αναστατώσει όλο το εστιατόριο και ακόμη χειρότερα, θα φάει σοκολάτα και θα πάθει αλλεργία, λίγο πριν έρθει η μητέρα της να την πάρει. Την ίδια μέρα, ο Μάνθος αναλαμβάνει να γίνει βοηθός του Λουί, στην ετοιμασία των γλυκών για μια δεξίωση. Καθώς είναι αδέξιος, το μόνο που καταφέρνει είναι να κάψει τα χέρια του Λουί και να προσγειωθεί πάνω στην τούρτα της δεξίωσης, καταστρέφοντάς την την τελευταία στιγμή. Τι θα σερβίρουν τώρα στους επίσημους καλεσμένους;
Ξένη ταινία

«Φόνος εξ αμελείας» (Jindabyne) – STAR, 02.00
ΟΣτιούαρτ Κέινείναι έναςΙρλανδόςπου ζει στηνΤζίνταμπαϊν, μια μικρή πόλη τηςΑυστραλίας. Στη διάρκεια μιας εκδρομής με ψαρόβαρκα στο ποτάμι, ο Κέιν και τρεις φίλοι του ανακαλύπτουν το πτώμα μιας νεαρής κοπέλας αλλά δεν διακόπτουν το ταξίδι τους για να αναφέρουν στις Αρχές το μακάβριο εύρημά τους. Αρκετές μέρες μετά, κι αφού επιστρέφουν στην πόλη, αναφέρουν τι συνέβη αλλά οι Αρχές και οι οικογένειές τους αναρωτιούνται αν λένε όλη την αλήθεια. ΗΚλαίρ, σύζυγος του Στιούαρτ, σοκάρεται από την απερίσκεπτη πράξη του άντρα της και στην προσπάθειά της να βοηθήσει την οικογένεια της νεκρής κοπέλας βρίσκεται στο επίκεντρο μιας μεγάλης διαμάχης που θα ταλαιπωρήσει την ίδια αλλά και ολόκληρη την πόλη. (ΗΠΑ, 2006, 114′)