Ξένες ταινίες
«Ραντεβού στα τυφλά»
(Blind date)
Mega, 21.00
Στα χέρια του Μπλέικ Εντουαρντς το «τυφλό» ραντεβού ανάμεσα σε έναν εργασιομανή (Μπρους Γουίλις, φωτογραφία) και μια όμορφη κοπέλα με θέμα στο αλκοόλ (Κιμ Μπέισινγκερ) μετατρέπεται σε απολαυστική κωμωδία… καταστροφής. (ΗΠΑ 1987, 95′)
«Ταξίδι 2: Το μυστηριώδες νησί»
(Journey2: The mysterious island)
Star, 21.45
Ο νεαρός τυχοδιώκτηςΣον Αντερσον λαμβάνει ένα κωδικοποιημένο σήμα κινδύνου από ένα μυστηριώδες νησί, το οποίο δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη –ένα νησί γεμάτο με περίεργα όντα, βουνά από χρυσό, θανατηφόρα ηφαίστεια και πολλά εντυπωσιακά (αλλά και θανατηφόρα) μυστικά. Ο πατριός του, βλέποντας ότι δεν μπορεί να τον αποτρέψει, θα αποφασίσει να τον συνοδεύσει στην αποστολή. Μαζί με έναν πιλότο ελικοπτέρου και την πανέμορφη και ξεροκέφαλη κόρη του θα αρχίσουν να αναζητούν το νησί για να σώσουν τον μοναδικό του κάτοικο και να το εγκαταλείψουν προτού τα σεισμικά – ωστικά κύματα το εξαφανίσουν μαζί με τους θησαυρούς του μια για πάντα.
«Leon»
Σκάι, 23.15
Θεαματικό αστυνομικό δράμα του Λικ Μπεσόν, με τον Ζαν Ρενό μοναχικό επαγγελματία δολοφόνο που παίρνει υπό την προστασία του μια ορφανή (Νάταλι Πόρτμαν). (Γαλλία / ΗΠΑ, 1994, 106′)
«Ολέθρια σύγκρουση»
(Deep impact)
ANT1, 01.30
Η επικείμενη σύγκρουση της Γης με έναν μετεωρίτη απειλεί να αφανίσει κάθε μορφή ζωής πάνω στον πλανήτη μας. Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες να ανατινάξει το ουράνιο σώμα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ οδηγείται σε μια σειρά σκληρά μέτρα που σκοπό έχουν τη διαιώνιση των ειδών και μια ευκαιρία των τυχόν επιζώντων να «αναστήσουν» τον πλανήτη. (ΗΠΑ, 1998, 120′)

HeliosPlus