Εκπομπή υγείας

Υγεία πάνω απ’ όλα
ΑΝΤ1, 09.00
Αυτή την Κυριακή η Φωτεινή Γεωργίου ανοίγει τον φάκελο «μάτια». Ενημερωνόμαστε για τις αιτίες που τα μάτια μας κοκκινίζουν, για το πώς επιβαρύνονται από τις ιώσεις, το μακιγιάζ και την οθόνη του υπολογιστή και μαθαίνουμε πώς θα δείχνουν πιο ξεκούραστα και λαμπερά.
Ψυχαγωγική εκπομπή

Animaniac
Alpha, 15.10
Η μεγάλη τους αγάπη για τα ζώα ένωσε μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων και τους έκανε μια παρέα, την παρέα του«Animaniac». Kάθε Κυριακή μεσημέρι η Ιρις Καλφοπούλου, η Νικόλ Κοντογιώργη, η Εύα Πετρίδη, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Πάνος Απέργης και οι μικροί Αθηνά Λεοντή και Νικόλας Αρώνης θα μας λένε απίστευτες ιστορίες από τον υπέροχο κόσμο των ζώων.
Ξένες ταινίες

«The tourist»
MEGA, 21.00
Η Ελίζ Κλίφτον-Γουόρντ, ακολουθώντας τις ακριβείς οδηγίες του συντρόφου της Αλεξάντερ Πιρς, ενός διαβόητου απατεώνα που κρύβεται, αφήνει εσπευσμένα το Παρίσι με προορισμό τη Βενετία. Τόσο οι Αρχές όσο και οι γκάνγκστερ βρίσκονται στο κατόπι τους, γι’ αυτό ο Πιρς της ζητεί, στη διαδρομή προς την ιταλική πόλη, να βρει κάποιον που να του μοιάζει ώστε να ξεγελάσει τους διώκτες του. Κάπως έτσι ο αμέριμνος τουρίστας Φρανκ Τουπέτο θα πέσει ανυποψίαστος στα δίχτυα της σαγηνευτικής και μυστηριώδους Ελίζ. Η ταινία ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα: καλύτερης ταινίας, α’ ανδρικού ρόλου και α’ γυναικείου ρόλου.
«Μάτια ερμητικά κλειστά»
(Eyes wide shut)
Star, 22.45
Tο παρεξηγημένο αριστούργημα και κύκνειο άσμα του σημαντικού αμερικανού σκηνοθέτη Στάνλεϊ Κιούμπρικ (1926-1999), μια σχολαστική, ανεπανάληπτα δοσμένη μελέτη των σταδίων της κρίσης στη σχέση ενός σύγχρονου ζευγαριού (Τομ Κρουζ – Νικόλ Κίντμαν) η οποία ξεσπά ύστερα από μια προσωπική εξομολόγηση της γυναίκας. (ΗΠΑ, 1999, 147′)

HeliosPlus