Ντοκιμαντέρ
Ερείπια
ΕΡΤ2, 21.10
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, ένα ντοκιμαντέρ για την υπόθεση ποινικοποίησης του HIV στην Ελλάδα. Η εξιστόρηση της δίωξης των οροθετικών γυναικών, οι οποίες προσήχθησαν από την Ελληνική Αστυνομία, υπέστησαν εξαναγκαστικούς ελέγχους για ΗΙV, προφυλακίστηκαν για κακούργημα και τελικά διαπομπεύτηκαν όταν οι φωτογραφίες και τα προσωπικά τους δεδομένα δημοσιοποιήθηκαν στα ΜΜΕ. Tα χρήματα μίσθωσης του ντοκιμαντέρ θα διατεθούν για τον δικαστικό αγώνα των γυναικών.
Ελληνική σειρά


Το δαχτυλίδι της φωτιάς
Mega, 18.50
Η Νεφέλη αποφασίζει να δώσει συνέντευξη και να διαφοροποιήσει τη θέση της από τις κατηγορίες που βαραίνουν τον σύζυγό της προκειμένου να διασφαλίσει το μέλλον των παιδιών της. Αυτό δημιουργεί αντιδράσεις από το περιβάλλον της και κυρίως προκαλεί την οργή του Πάρη, ο οποίος νιώθει προδομένος. Η Μαρίνα αποφασίζει δίχως κανείς να το γνωρίζει να φύγει μαζί με τον Ορφέα για την Αθήνα.
Ψυχαγωγική εκπομπή



Barman


Alpha, 00.15
O «μπάρμαν» Αλέξης Γεωργούλης υποδέχεται το προ 13 χρόνων τηλεοπτικό «ταίρι» του, τη Βίκυ Σταυροπούλου. Καθισμένος πίσω από την μπάρα, σε μια φιλική και άκρως απρόβλεπτη κουβέντα. Ακόμη, θέση στο σκαμπό θα πάρει ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.
Ξένη ταινία



Οι επόμενες τρεις μέρες


(The next three days)


STAR, 22.00
Κοινωνικό θρίλερ του Πολ Χάγκις με τον Ράσελ Κρόου στον ρόλο του συζύγου μιας καταδίκου (Ελίζαμπεθ Μπανκς) ο οποίος όταν βλέπει ότι η αποφυλάκισή της είναι ανέφικτη δια της νομίμου οδού αποφασίζει να κάνει την υπέρβαση και να οργανώσει την απόδρασή της. Καταστρώνει ένα περίπλοκο σχέδιο και βυθίζεται σε έναν επικίνδυνο, σκοτεινό και άγνωστο για εκείνον κόσμο, θέτοντας σε κίνδυνο τα πάντα για να σώσει τη γυναίκα που αγαπά και τη ζωή, που ονειρεύτηκαν να μοιραστούν ως το τέλος. (ΗΠΑ, 2010, 121′)

HeliosPlus