Ελληνική σειρά

Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου
Mega, 22.00
Η Τρίτη βρίσκει τον Χάρη να μην μπορεί να αντικρίσει τα πεθερικά του μετά τα γεγονότα της προηγούμενης νύχτας. Επιπλέον, πρέπει να γνωρίσει την καινούρια φιλενάδα του πατέρα του, την Ντέπυ, κάτι που δεν τον χαροποιεί ιδιαίτερα. Οι φόβοι του επιβεβαιώνονται καθώς η Ντέπυ δεν είναι το πρότυπο μητριάς. Επιστρέφοντας στο πατρικό της Μελίνας, οι μπελάδες του Χάρη συνεχίζονται όταν μετά από δικό του λάθος η Κασσάνδρα απαγάγει τον Ρεξ, το σκυλάκι της Αλεξίας και ζητάει «λύτρα» από τον Χάρη. Και η μέρα δεν έχει τελειώσει ακόμα…


Ξένη σειρά

Mr Selfridge
ΕΡΤ2, 20.00
Πρεμιέρα για την σειρά εποχής «Mr Selfridge» που χαρτογραφεί την αστική κοινωνία των αρχών του περασμένου αιώνα μέσα από την πολυτάραχη δημόσια και ιδιωτική ζωή του Αμερικανού επιχειρηματία Χάρι Γκόρντον Σέλφριτζ, ιδρυτή του περίφημου Λονδρέζικου πολυκαταταστήματος Selfridges. Η σειρά, μία υπερπαραγωγή του ITV, είναι βασισμένη στο βιβλίο της Lindy Woodhead «Shopping, Seduction and Mr Selfridge», διασκευάστηκε από τον πολυβραβευμένο συγγραφέα Andrew Davies, που αν και γοητευμένος από την πολυσχιδή προσωπικότητα του οραματιστή Μr Selfridge, δεν περιορίζει την πλοκή στον πρωταγωνιστή.
Ξένη ταινία

Οι μπάτσοι της συμφοράς (Cop out)
STAR, 21.00
Τα προβλήματα δύο αστυνομικών δεν φαίνεται να έχουν σταματημό. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα να συλλάβουν ένα μεγαλέμπορο ναρκωτικών βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Το γεγονός αυτό έρχεται να «συμβάλλει» στην οικονομική στενότητα του ενός, ο οποίος μάλιστα έχει να αντιμετωπίσει και τα τρέχοντα έξοδα του γάμου της κόρης του. Απελπισμένος, που δεν θα μπορέσει να προσφέρει στην κόρη του τον γάμο, που εκείνη πάντα ονειρευόταν, αποφασίζει να πουλήσει μία συλλεκτική κάρτα, ενός παίχτη του μπέιζμπολ, που έχει χρόνια στην κατοχή του. Τα πράγματα όμως θα στραβώσουν όταν ένας μαφιόζος, με εμμονή στα αναμνηστικά αντικείμενα παλιότερων εποχών, ληστεύει το ενεχυροδανειστήριο στο οποίο είχε φυλάξει την κάρτα. Η συνταγή πλέον είναι γνωστή, το κυνηγητό και η αναπόφευκτή σύγκρουση και καταστάσεις που πάνε από το κακό στο χειρότερο. Η έρευνα για την ανακάλυψη του δράστη, έχει σκοπό περισσότερο να διασκεδάσει, χαρίζοντας πολύ γέλιο, παρά να προβληματίσει. (ΗΠΑ, 2010, 98′)