Εκποµπή υγείας



Υγεία πάνω απ’ όλα

ANT1, 09.00
Την Κυριακή «καθαρίζουμε» τον εγκέφαλό μας και ξεκολλάμε τη μνήμη μας με έξυπνα και διασκεδαστικά τρικ. Επίσης μαθαίνουμε πώς τα ψάρια και τα φρούτα «ξυπνάνε» το μυαλό μας και γιατί τα καρύδια χτίζουν μνήμη ελέφαντα.
Εκποµπή µαγειρικής


Ενα τραπέζι Ελλάδα
ΣΚΑΪ, 20.00
Στην Κεφαλλονιά ταξιδεύει σήμερα η Ντίνα Νικολάου. Το τραπέζι στήνεται στο γραφικό Φισκάρδο, παρέα με την Τασία Δενδρινού και τους κανταδόρους του Αργοστολίου. Στη συνέχεια κάνει βαρκάδα στα τιρκουάζ νερά της λίμνης Μελισσάνης και μαγεύεται στη θέα του Μύρτου, της πιο πολυφωτογραφημένης παραλίας της Ελλάδας. Επιστρέφοντας στην Αθήνα μαγειρεύει ζεστή πατατοσαλάτα με μήλα, χοιρινό γύρο με σκορδοπίπερο στον φούρνο και κρέμα με καραμελωμένα σταφύλια και μάντολες.
Ενηµερωτική εκποµπή



Checkpoint Alpha

Alpha, 23.50
Η δημοσιογραφική έρευνα συνεχίζεται στον Alpha και σηματοδοτείται με τον κωδικό «Checkpoint Alpha». Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα με μια συνέντευξη-φωτιά. Ο Ερβέ Φαλσιανί, ο άνθρωπος που έβαλε βόμβα στο τραπεζικό ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος, σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει στη Γιάννα Παπαδάκου συγκλονιστικά στοιχεία για τη λίστα Λαγκάρντ.
Ελληνική σειρά



Χωρίς εσένα

ΑΝΤ1, 21.00
Μια σύγχρονη, ρεαλιστική και ανθρώπινη ιστορία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, κάνει πρεμιέρα σήμερα στον ANT1. Μια παράνομη σχέση γεννιέται και ένας παράφορος έρωτας ξαναζωντανεύει, μόνο που αυτή τη φορά και οι δύο είναι αποφασισμένοι να τον ζήσουν ως το τέλος. Κάπως έτσι ξαναμπαίνει στη ζωή της Μαρίας ο Μιχάλης. Πίστευε ότι όλα στη ζωή της ήταν τακτοποιημένα. Παράλληλα ο Μιχάλης ζει το όνειρό του, γιατί η γυναίκα που πάντα αγαπούσε κοιμάται πια ήρεμα στην αγκαλιά του μετά από κάθε ερωτικό τους σμίξιμο στα παράνομα ραντεβού τους. Η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά από τη Δευτέρα, στις 18.45.

HeliosPlus