Ευρωλίγκα
Καρσίγιακα – ΠΑΟ
NOVASPORTS2, 19.45
Την πρώτη νίκη εκτός έδρας στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας αναζητεί ο Παναθηναϊκός και η πρωταθλήτρια Τουρκίας μοιάζει ιδανική αντίπαλος λόγω έλλειψης εμπειριών στη μεγάλη διοργάνωση.

Εκπομπή μαγειρικής
Chef στον αέρα
ΣΚΑΪ, 16.45
Για έκτη χρονιά το κυνήγι των γεύσεων και των συνταγών συνεχίζεται. Νέα κουζίνα, νέα πρόσωπα, νέες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα. Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να μας παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού. Μαζί της και εφέτος ο γνωστός και αγαπητός chef Αλέξανδρος Παπανδρέου.
Τηλεπαιχνίδι
Ακου τι είπαν βραδιάτικα!
Alpha, 18.00
Από σήμερα και κάθε Παρασκευή, τα «παιδία παίζει» για φιλανθρωπικό σκοπό. Παιδιά άνω των 10 ετών μπαίνουν σε πεντάδες και έρχονται για να παίξουν με στόχο το έπαθλο των €5.000, το οποίο θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό της επιλογής τους.

Ξένες ταινίες


Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες
(Asterix aux Jeux Olympiques)
STAR, 21.45
Το καλύτερο στοιχείο της τρίτης κινηματογραφικής μεταφοράς του κόμικ των Ουντερζό – Γκοσινί –με τους Κλοβίς Κορντιγιάκ ως Αστερίξ και Ζεράρ Ντεπαρντιέ ως Οβελίξ –είναι ο Αλέν Ντελόν που κυριολεκτικά κλέβει την παράσταση υποδυόμενος τον απίστευτα νάρκισσο Ιούλιο Καίσαρα. Σε σκηνοθεσία Φρεντερίκ Φορεστιέ και Τομάς Λανγκμάν. (Γαλλία, 2008, 110′)
Η δεύτερη ευκαιρία
(In the line of fire)


MEGA, 01.30
Ο Κλιντ Ιστγουντ προστατεύει τον πρόεδρο των ΗΠΑ από τον υποψήφιο δολοφόνο Τζον Μάλκοβιτς και ο γερμανός σκηνοθέτης Βόλφγκανγκ Πέτερσεν («Το υποβρύχιο») υπογράφει την καλύτερη αμερικανική ταινία του. Η ταινία ήταν υποψήφια για Οσκαρ β’ ανδρικού ρόλου, πρωτότυπου σεναρίου και μοντάζ. (ΗΠΑ, 1993, 125′)

HeliosPlus