Ευρωλίγκα
Ολυμπιακός – Λαμποράλ Κούτσα
ΕΡΤ2, 21.45
Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη βασκική Λαμποράλ Κούτσα για την 7η αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας.
Ελληνική σειρά



«Ταμάμ»
ΑΝΤ1, 22.15
Η Ελλη κατορθώνει και τα ξαναβρίσκει με την Ολγα. Και ο Τζεμ αρπάζει την ευκαιρία για στενό μαρκάρισμα. Η Ολγα προσπαθεί να τον αποφύγει γιατί η Ελλη της ομολογεί ότι τον θέλει ακόμα. Ο Τζεμ, από την άλλη, κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει στην Ολγα πως με την Ελλη είναι μόνο φιλαράκια. Και τα πράγματα όλο και μπερδεύονται. Η Ντιλέκ νιώθει απελπιστικά μόνη χωρίς την επικοινωνία της με τον «eros» αλλά έχει αποφασίσει να κόψει κάθε επαφή μαζί του. Η Μυρτώ ανησυχεί για τα περίεργα όνειρα που βλέπει με τον Μάρκο. Το ένστικτό της την προειδοποιεί ότι κάτι θα συμβεί. Και βγαίνει αληθινή. Ο Μάρκος εμφανίζεται απροειδοποίητα μπροστά της και απαιτεί να δει τα παιδιά του. Η Μυρτώ προσπαθεί να τον κρατήσει μακριά, του δίνει και χρήματα για να τον ξεφορτωθεί, αλλά ο Μάρκος έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του.
Ξένες ταινίες



«Η αρπαγή 2»
(Taken 2)

Star, 21.45
Τα 226 εκατ. δολάρια εισπράξεων της «Αρπαγής» (2008), με τον Λίαμ Νίσον στον ρόλο του πρώην πράκτορα που αναλαμβάνει μόνος τη σωτηρία της απαχθείσης κόρης του, είχαν ως αποτέλεσμα μια κατώτερη «συνέχεια» σε σκηνοθεσία Ολιβιέ Μεγκατόν και με φόντο την Κωνσταντινούπολη. (Γαλλία, 2012, 84′)
«Αμαρτωλές γυναίκες»
(The Strange Love of Martha Ivers)

Βουλή, 22.00
Μια αδίστακτη κληρονόμος παντρεύεται τον παιδικό της φίλο, έναν φιλόδοξο εισαγγελέα, που είναι ο μόνος επιζών μάρτυρας του φόνου της πλούσιας θείας της, δεκαεπτά χρόνια νωρίτερα. (ΗΠΑ, 1946, 116′)

HeliosPlus