Τσάμπιονς Λιγκ
Γιουβέντους – Μάντσεστερ Σίτι
ΕΡΤ, 21.45
Στο Τουρίνο θα διεξαχθεί η σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και στη Μάντσεστερ Σίτι, με την τελευταία να βολεύεται ακόμη και με ισοπαλία για να παραμείνει στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου και να συνεχίσει στους 16.
Ελληνική σειρά



9 μήνες


Star, 17.50
Η κατάσταση της υγείας του Κυριάκου χειροτερεύει γεμίζοντας τη Μαρίνα ενοχές. Ο Μάνος αρνείται να την αφήσει μόνη της, αλλά η απρόσμενη συνάντησή του με την Ελσα στο νοσοκομείο ανατρέπει την κατάσταση. Η συγκινητική εξομολόγησή της για τα συναισθήματα που τρέφει για τον πατέρα της μπλοκάρει για άλλη μία φορά την απόφασή του να της αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά η Μάρθα παίζει τον δικό της καταλυτικό ρόλο φέρνοντας τα πάνω κάτω.
Ενημερωτική εκπομπή



360°
Alpha, 24.00
Τι οδηγεί χιλιάδες Ελληνες στην ακραία πράξη της αυτοκτονίας; Πώς μπορούν να σωθούν οι μελλοντικοί αυτόχειρες; Πολύ σπάνια άνθρωποι που έχουν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μιλούν μπροστά στον φακό.
Ντοκιμαντέρ



A Path Appears
Alpha, 01.30
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών (25 Νοεμβρίου), ο Alpha προβάλλει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το ντοκιμαντέρ «A Path Appears» στο οποίο εμφανίζονται μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ. Στο τρίτο και τελευταίο μέρος με θέμα «Το φαινόμενο της βίας και οι πιθανές λύσεις» η Ρεγκίνα Χολ επισκέπτεται μια κοινότητα-καταφύγιο κακοποιημένων γυναικών και παρακολουθούμε με ποιον τρόπο αντλούν δύναμη για να ξεπεράσουν το πρόβλημά τους. Την ίδια στιγμή η Μία Φάροου επισκέπτεται για άλλη μία φορά τα ανθρωπιστικά ιδρύματα της Κένυας και σχολιάζει την εξέλιξή τους και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στις υποβαθμισμένες περιοχές της χώρας.

HeliosPlus