Εξαιρετικά τα νέα για τους φίλους του τηλεοπτικού «Fargo», καθώς τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου το δίκτυο FX ανακοίνωσε ότι η σειρά θα συνεχιστεί και με τρίτο κύκλο, ο οποίος θα αρχίσει να προβάλλεται μέσα στο 2016.
Το σίριαλ, εμπνευσμένο από την ομώνυμη βραβευμένη ταινία των αδελφών Κοέν, ξεκίνησε να προβάλλεται τον Απρίλιο του 2014, για να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του πρώτου κύκλου οι Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Αλισον Τόλμαν, Κόλιν Χανκς και Μάρτιν Φρίμαν –αν και απόλυτος πρωταγωνιστής αναδεικνύεται τελικά το χιονισμένο, σιωπηλό, μελαγχολικό και καταθλιπτικό τοπίο του χειμωνιάτικου αμερικανικού Βορρά που κρύβει θανάσιμα μυστικά.
Ο δεύτερος κύκλος που ολοκληρώνεται στις 14 Δεκεμβρίου ασχολείται με μια εντελώς νέα υπόθεση (στην οποία όμως είχαν γίνει αναφορές μέσα από τον πρώτο κύκλο). Πρωταγωνιστούν η Κίρστεν Ντανστ, ο Πάτρικ Γουίλσον και ο Τεντ Ντάνσον. Τα σχόλια από κοινό και κριτικούς εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα θετικά.
Ο Τζόελ και ο Ιθαν Κοέν δεν ασχολήθηκαν επισήμως με τη σκηνοθεσία της σειράς, είναι εμφανές πάντως πως έχουν συμβουλέψει τη σκηνοθετική ομάδα, καθώς η αισθητική της ταινίας τους έχει μεταφερθεί σχεδόν ατόφια και στο τηλεοπτικό προϊόν. Εξάλλου τα δύο αδέλφια εμφανίζονται, μαζί με άλλους, ως συμπαραγωγοί των πρώτων δύο κύκλων.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρίτο κύκλο θα ανακοινωθούν προσεχώς, όπως όμως έχει ακουστεί θα αφορά και αυτός μια εντελώς καινούργια ιστορία με διαφορετικούς ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο δεύτερος κύκλος του «Fargo» προβάλλεται αυτή την περίοδο και στην Ελλάδα από τον OTE TV (από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη βράδυ, στις 22.00).

HeliosPlus