Μια από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές της νέας τηλεοπτικής περιόδου θα προβληθεί και στην Ελλάδα από τον OTE TV.
Πρόκειται για τον «Mr. Robot», το σίριαλ του USA Network που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και που ήδη, πριν καλά – καλά ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος, πήρε έγκριση για την παραγωγή δεύτερου κύκλου επεισοδίων που θα βγει στον αέρα μέσα στο 2016 (θα τον δούμε και στην Ελλάδα, πάλι από τον OTE TV).
Ο «Mr. Robot» ακολουθεί τον Ελιοτ (Ραμί Μάλεκ), έναν νέο και ταλαντούχο προγραμματιστή, ο οποίος το πρωί εργάζεται ως υπάλληλος σε εταιρεία cyber-security και το βράδυ δραστηριοποιείται ως εκδικητής χάκερ. Ο Έλιοτ βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα όταν ο μυστηριώδης αρχηγός μίας οργάνωσης αναρχικών χάκερ (τον υποδύεται ο Κρίστιαν Σλέιτερ), τον στρατολογεί προκειμένου να καταστρέψει την εταιρεία που έχει αναλάβει να προστατεύσει. Είναι όμως ήδη πολύ μπλεγμένος για να αντιδράσει και να τον παρακούσει. ΄Η θα το κάνει;
Η συνέχεια επί της οθόνης σε μία ιδιαίτερα ατμοσφαιρική σειρά, με πολλές ανατροπές, έντονους ρυθμούς και με δυνατές ερμηνείες. Σε μια παραγωγή όπου το Διαδίκτυο με τα μυστικά και με τις χωρίς όρια δυνατότητές του αναδεικνύεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή, δείχνοντας το δρόμο προς την (σκοτεινή;) κοινωνία του μέλλοντος. Πρεμιέρα την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 23.00.