Ελληνική σειρά
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
Alpha, 21.00
Η φίλη της Βάσως, η Αννίτα, έχει γενέθλια και τα γιορτάζουν στα μπουζούκια που δουλεύει ο Χάρης. Οταν επιστρέφουν σπίτι, γίνεται τρικούβερτος καβγάς επειδή η Βάσω «τσάκωσε» τη λουλουδού να φλερτάρει τον Χάρη. Η Μαρίνα πέφτει σε φθινοπωρινή μελαγχολία. Ο Ηλίας για να τη βοηθήσει της κάνει την μπλόφα που φοβάται περισσότερο από καθετί… Αφού ο χειμώνας στην πόλη τής φέρνει τέτοια κατάθλιψη, θα πάνε να ζήσουν στο χωριό. Η Βιβή, η εγγονή της Βούλας και του Μηνά, θέλει να παίξει σε μια ταινία και βάζει τα μεγάλα μέσα για να την αφήσουν οι δικοί της.
Η Βούλα, που έχει τα ίδια μυαλά με τη μικρή, κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Σκοντάφτει όμως πάνω στις συντηρητικές, αλλά λογικές, αντιρρήσεις του Μηνά.
Ξένη σειρά


What remains?
ΕΡΤ2, 22.05
Η Βίντια, η οποία πιστεύει πως ο Λεν είναι αστυνομικός, περιποιείται το τραύμα του Λεν. Αυτός της εκμυστηρεύεται ότι υποψιάζεται πως η Μελίσα δολοφονήθηκε και ζητάει τη βοήθειά της. Ο Μάικλ καταλαβαίνει ότι οι υπόλοιποι ένοικοι αγνοούν την ύπαρξη της Λιζ στο διαμέρισμα του Τζο και πιστεύουν πως μένει μόνος του. Η Πετρίσια γνωρίζει τον Ανταμ, τον έφηβο γιο του Κίεραν, για τον οποίο δεν γνώριζε τίποτε, όπως και αυτός δεν ήξερε για αυτήν. Η Πέγκι θέλει να φύγει και να μείνει μόνη της αλλά για κάποιον λόγο φοβάται την Ελέιν.

Ξένη ταινία


Τιτανομαχία (Clash of Titans)
Star, 22.10
Ο σκηνοθέτης Λουί Λετεριέρ επιστρέφει στη χλαμύδα και στο σανδάλι μέσα από την ιστορία του Περσέα (Σαμ Γουόρδινγκτον) ο οποίος αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει τον Αδη (Ρέιφ Φάινς). Φτωχό 3D αλλά μια περιπέτεια γυρισμένη με κέφι. (ΗΠΑ, 2010, 110′)

HeliosPlus