Μετά τον πολύ στενό φίλο του σερ Ιαν ΜακΚέλεν που πρωταγωνιστεί στο απολαυστικό «Vicious», άλλος ένας σπουδαίος βρετανός ηθοποιός, ο σερ Πάτρικ Στιούαρτ ενέδωσε για τα καλά στη γοητεία της μικρής οθόνης. Επειτα από διάφορα guest περάσματα από δημοφιλή σήριαλ, ο 75χρονος καλλιτέχνης είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Starz «Blund talk».
Πρόκειται για τις τραγι – κωμικές περιπέτειες ενός διάσημου δημοσιογράφου, ο οποίος σε μία δύσκολη στιγμή της καριέρας του (πιάνεται επ΄ αυτοφώρω σε τρυφερές περιπτύξεις με μία τραβεστί) κάνει ό,τι μπορεί για να μην χάσει την τηλεοπτική εκπομπή του και να παραμείνει στην επικαιρότητα.
Ο Στιούαρτ επιβεβαιώνει και με αυτή την εμφάνιση την υψηλή καλλιτεχνική κλάση του, φτιάχνοντας έναν σπαρταριστό χαρακτήρα και παρωδώντας απολαυστικά τον μεσήλικα (προς ηλικιωμένο) άνδρα που αγωνίζεται για να μην περάσει στο περιθώριο και να παραμείνει μάχιμος στην εργασία και στην προσωπική ζωή του.
Στο ρόλο του πιστού υπηρέτη του που υφίσταται τα πάνδεινα από τον και για τον κύριό του, ο καταπληκτικός Αντριάν Σκάρμπορο. Αυτή τη στιγμή προβάλλεται ο πρώτος κύκλος των δέκα επεισοδίων, ενώ ετοιμάζεται και ο δεύτερος ο οποίος αποτελείται από δέκα ακόμα επεισόδια.