Εκπομπή μαγειρικής

«Κάν’ το όπως ο Άκης»
Mega, 16.30
Στην πρώτη εκπομπή της δεύτερης σεζόν ο σεφ Άκης Πετρετζίκης μάς γλυκαίνει με μία λαχταριστή ανάποδη τάρτα με μπανάνα. Στη συνέχεια, υποδέχεται τον πρώτο του καλεσμένο, τον Άλκη Βιρβίλη, και μαγειρεύουν μεσογειακή φάβα θαλασσινών.
Ταξιδιωτική εκπομπή
«World Party»
Alpha, 22.00
Το ταξίδι του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη στη Νορβηγία δεν αρχίζει ευχάριστα, καθώς με το που προσγειώνονται στο Όσλο, ο Σάκης αρρωσταίνει και δεν μπορεί να μετακινηθεί. Μετά το Όσλο, οι συνοδοιπόροι ξεκινούν για το σύμπλεγμα νησιών Σβάλμπαρντ στον Αρκτικό Κύκλο, το τελευταίο κατοικημένο κομμάτι της Ευρώπης πριν από τον Βόρειο Πόλο. Νέες ατυχείς συγκυρίες και επικίνδυνες περιπέτειες τους φέρνουν όλους πιο κοντά.
Ελληνική σειρά
«Μπρούσκο»
ΑΝΤ1, 21.00
Η ζωή του Ματθαίου βρίσκεται ακόμα σε κίνδυνο και η αγωνία για τους οικείους του δεν έχει τέλος. Ο Μανωλιός ομολογεί πως πήγε στη φυλακή και επισκέφθηκε τον Διαμαντή, τον οποίο βρήκε σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Η Δάφνη προβληματίζεται. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα θα δεχτούν μία έκπληξη.
Ξένη ταινία
«Κόκκινη αυγή» (Red dawn)
Star, 21.10
Ριμέικ της κλασικής ταινίας δράσης του 1984, που είχε σκηνοθέτη τον Τζον Μίλιους, με πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Σουέιζι. Οι ανυποψίαστοι πολίτες της περιοχής Σπόκεϊν στην Ουάσιγκτον ξυπνούν ένα πρωί αντικρίζοντας αλεξιπτωτιστές οι οποίοι πέφτουν από τον ουρανό σε μια αιφνιδιαστική επίθεση κατά των ΗΠΑ. Σύντομα ολόκληρη η πόλη είναι υπό τον έλεγχο του εχθρού. Μια ομάδα όμως θαρραλέων εφήβων αποφασίζει να αγωνιστεί ξεκινώντας έναν σκληρό πόλεμο εναντίον των επιδρομέων με σκοπό να πάρουν πίσω την πόλη και την ελευθερία τους. (ΗΠΑ, 2012, 90′)