Ενημερωτική εκπομπή

«My life»
Mega, 16.50
Στην εφετινή πρεμιέρα ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης θα παρουσιάσει θέματα σχετικά με την άμυνα του οργανισμού μας, την υγεία του πέλματος, τα «λευκά» και τα «μαύρα» τρόφιμα. Επίσης, θα μιλήσει με μια νέα κοπέλα που δωρίζει τα μαλλιά της για καλό σκοπό.
Ξένες ταινίες

«Χάτσικο: Η ιστορία ενός σκύλου» (Hachiko: a dog’s story)
Alpha, 21.00
Από την ημέρα που ο καθηγητής Πάρκερ μάζεψε από τον δρόμο τον εγκαταλελειμμένο σκύλο Χάτσικο, ο δεσμός που αναπτύσσεται ανάμεσά τους είναι πολύ δυνατός και ιδιαίτερος. O Χάτσικο τον συνοδεύει κάθε πρωί στο τρένο και το απόγευμα είναι πάλι εκεί περιμένοντας να επιστρέψει. Κάποια μέρα όμως ο Πάρκερ δεν θα είναι συνεπής στο καθιερωμένο ραντεβού τους… Σήμερα, στο σημείο όπου περίμενε ο Χάτσικο υπάρχει ένα μπρούτζινο άγαλμα, σύμβολο της αγάπης και της αφοσίωσής του. (ΗΠΑ / Αγγλία, 2009, 85′)
«Πώς να ξεφορτωθούμε τους άλλους» (How to get rid of others)
ΕΡΤ1, 22.45
Σε ένα κοντινό μέλλον η κυβέρνηση της Δανίας υιοθετεί μια πολιτική που στοχεύει στην εξασφάλιση της επιβίωσης του έθνους και, σύμφωνα με αυτήν, οι πολίτες που θα αποτύχουν να ικανοποιήσουν τα κριτήρια θα αποβάλλονται. (Δανία, 2007, 92′)
«Ψυχρός εκτελεστής» (Stone cold)
Mega, 01.00
Ο πρώην ντετέκτιβ στο Ανθρωποκτονιών του Λος Αντζελες, Τζέσε Στόουν, αποφασίζει να αφήσει πίσω του τη μεγαλούπολη και την πρώην σύζυγό του για να αναλάβει το αστυνομικό τμήμα σε ένα μικρό και ήσυχο ψαροχώρι της Μασαχουσέτης. Οι παλιές συνήθειες όμως φεύγουν δύσκολα και δεν μπορεί να αντισταθεί στις δύο αδυναμίες του: τις γυναίκες και το ποτό. Οταν αρχίζουν μια σειρά ανατριχιαστικές και μυστηριώδεις δολοφονίες, ο Στόουν καλείται να αντιμετωπίσει τους προσωπικούς του δαίμονες. (ΗΠΑ, 2005, 87′)

HeliosPlus