Euro 2016

Προκριµατικοί Βόρεια Ιρλανδία – Ελλάδα
ΕΡΤ1, 21.45

Αγώνας γοήτρου χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο θα προσπαθήσει δείχνοντας καλό πρόσωπο να αποφύγει την τελευταία θέση του 6ου ομίλου.
Ξένες ταινίες



Η πρόταση (The proposal)

Alpha, 21.50
Χαριτωμένη και ασήμαντη ρομαντική κομεντί της Αν Φλέτσερ, με τη Σάντρα Μπούλοκ αδίστακτη καναδέζα καριερίστρια που για να αποφύγει την απέλαση από τις ΗΠΑ αναγκάζεται να ανακοινώσει ότι θα παντρευτεί τον υφιστάμενό της (Ράιαν Ρέινολντς). (HΠΑ, 2009, 104′)
Οι τροµοκράτες (Suddenly)
ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, 23.15
Η ζωή μιας ήσυχης, μικρής επαρχιακής πόλης αναστατώνεται όταν αναμένεται να περάσει από εκεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Τρεις σκληροί τύποι εισβάλλουν στο σπίτι μιας χήρας πολέμου, της Ελεν, προκειμένου από κάποιο παράθυρο να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία και με ειδικό όπλο να σκοτώσουν τον πρόεδρο. Ο Φρανκ Σινάτρα στον ρόλο ενός περιθωριακού στοιχείου που έχει πάρει πολλά χρήματα για τη δολοφονία του προέδρου αλλά έχει και διεκδικήσεις. Αναφέρει συνεχώς ότι είναι αδικημένος κοινωνικά διεκδικώντας κάτι από το αμερικανικό «όνειρο». Ταινία του Λούις Αλεν. Παίζουν ακόμη: Στέρλιν Χέιντεν, Τζέιμς Γκλίσον, Νάνσι Γκέιτς κ.ά. (ΗΠΑ, 1954, 76′)
Ραγισµένες αγκαλιές (Los abrazos rotos)
Mega, 01.40
Σε χρονική περίοδο περίπου 16 χρόνων (1992-2008) οι «Ραγισμένες αγκαλιές» είναι μια τραγική ερωτική ιστορία με στοιχεία θρίλερ αλλά και κωμωδίας με κεντρικά πρόσωπα μια φιλόδοξη γυναίκα που θέλει να γίνει ηθοποιός (Πενέλοπε Κρουζ), έναν συγγραφέα-σκηνοθέτη (Λουί Ομάρ) που ζει απομονωμένος και με ψευδώνυμο μετά την τύφλωσή του και έναν επιχειρηματία εραστή της πρώτης (Χοσέ Λουίς Γκομέζ) που δεν θέλει να τη χάσει. O Πέδρο Αλμοδόβαρ δεν αποπειράται μόνο μια γλυκιά «αναμόχλευση» ολόκληρου του ως σήμερα έργου του αλλά μια σχεδόν ατελείωτη επιστολή αγάπης προς τον ίδιο τον κινηματογράφο. (Ισπανία, 2009, 127′)

HeliosPlus