Ποδόσφαιρο
Champions League γυναικών


ΠΑΟΚ – Ερεμπρο
ΕΡΤ3, 18.00
Στην έδρα της, στην Τούμπα, θα αντιμετωπίσει η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ τη σουηδική Ερεμπρο για τη φάση των «32» του Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της συγκεκριμένης φάσης της διοργάνωσης καθώς θα υπάρξει ρεβάνς στη Σουηδία. Είναι η πρώτη φορά που ελληνική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου συμμετέχει έχοντας προκριθεί το καλοκαίρι από τη φάση των ομίλων.
Τηλεπαιχνίδι


«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»
ΑΝΤ1, 18.45
Το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ANT1 με οικοδεσπότη τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επιστρέφει για να μας θυμίσει ότι η μαγειρική είναι τελικά οικογενειακή υπόθεση.
Ξένη σειρά



«Ray Donovan»
Σκάι, 23.15
Δράση, ένοχα μυστικά και σκοτεινά κίνητρα. Στο Λος Αντζελες, στη Μέκκα των πλούσιων και διάσημων, ο Ρέι Ντόνοβαν είναι εκείνος τον οποίο καλούν οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοσμικοί, αθλητές και επιχειρηματίες για να τους βγάλει από κάθε είδους δύσκολη θέση. Κανένα πρόβλημα δεν είναι υπερβολικά δύσκολο και κανένα ρίσκο υπερβολικά επικίνδυνο για τον Ρέι, αρκεί φυσικά να υπάρχει η κατάλληλη ανταμοιβή. Τα πάντα αλλάζουν όταν ο πατέρας του Ρέι (τον υποδύεται ο Γιον Βόιτ) βγαίνει απροσδόκητα από τη φυλακή και θέτει σε τροχιά μια σειρά γεγονότων που θα συνταράξουν ολόκληρη την οικογένεια.

Ξένη ταινία


«Rush»
Star, 22.10
Η θρυλική μονομαχία μέσα και έξω από τις πίστες της Formula 1 ανάμεσα σε δύο αστέρες της τη δεκαετία του 1970: ο αυστριακός «ποντικός» Νίκι Λάουντα (Ντάνιελ Μπρυλ) από τη μία και ο βρετανός πλεϊμπόι Τζέιμς Χαντ (Κρις Χέμσγουορθ) από την άλλη. (ΗΠΑ / Αγγλία / Γερμανία, 2013, 113′)

HeliosPlus