Εκπομπή μαγειρικής
Chef στον αέρα
Σκάι, 16.45
Απλές και νόστιμες συνταγές με την Ελένη Ψυχούλη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου. Ολα τα μυστικά για το ρολό κιμά που γεμίζεται με τυριά, ένα γρήγορο σνακ στο τηγάνι με αβγό πάνω σε αραβική πίτα και τα λαχταριστά σπιτικά ντόνατς με σοκολάτα. Η Ελένη για πρώτη φορά βγαίνει από την κουζίνα και παίρνει πληροφορίες για το κρέας.
Ξένη σειρά



Hermanos
Alpha, 23.00
Μέσα δεκαετίας του ’80, Μαδρίτη. Τα αδέλφια Χουάν και Αλμπέρτο Τόρες ζουν σε μια εργατική συνοικία και είναι ερωτευμένα με την ίδια κοπέλα, την όμορφη γειτόνισσά τους Βιρτζίνια. Ο παρορμητικός Χουάν, που θέλει να γίνει επαγγελματίας μποξέρ, αποφασίζει να πάρει μέρος σε παράνομους αγώνες για να βοηθήσει τα οικονομικά της οικογένειάς του, τα πράγματα όμως δεν θα εξελιχθούν όπως περίμενε. Την ίδια στιγμή ο αδελφός του περνά την πύλη του πιο επιφανούς πανεπιστημίου της χώρας για να σπουδάσει Νομικά.
Ξένη ταινία



Επιχείρηση: Argo (Argo)
Star, 22.10
Η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία που σκηνοθέτησε ο Μπεν Αφλεκ στηρίζεται σε ένα δημοσίευμα για ένα πραγματικό περιστατικό που συνέβη στην Τεχεράνη το φθινόπωρο του 1979 ενώ ο σάχης της Περσίας είχε εκθρονιστεί και ο ιμάμης Αγιατολάχ Χομεϊνί γινόταν ηγέτης της χώρας. Μέσα σε μια αλλοπρόσαλλη κατάσταση πανικού και φανατισμού έγινε επίθεση κατά της αμερικανικής πρεσβείας και έξι αμερικανοί υπάλληλοι διέφυγαν από τη χώρα χάρη σε ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ο ευφάνταστος πράκτορας Τόνι Μέντεζ έπεισε την ιρανική κυβέρνηση ότι ένα αμερικανικό στούντιο αναζητεί τοποθεσίες για τα γυρίσματα μιας ταινίας α λα «Πόλεμος των Αστρων» με τίτλο «Αργώ». Οι διπλωματικοί θα παρίσταναν μέλη του συνεργείου, ενώ δύο θησαυροί της αμερικανικής υποκριτικής, οι Αλαν Αρκιν και Τζον Γκούντμαν, υποδύονται τον παραγωγό και τον υπεύθυνο ειδικών εφέ αντίστοιχα. (ΗΠΑ, 2012, 112′)

HeliosPlus