Εκπομπή μαγειρικής

Chef στον αέρα
ΣΚΑΙ, 16.50
Για 6η χρονιά το κυνήγι των γεύσεων και των συνταγών συνεχίζεται. Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο για να παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού από σε νέα κουζίνα, με νέα πρόσωπα, νέες ιδέες και πολλές χρήσιμες συνταγές για κάθε μέρα.
Ελληνική σειρά

Ρουά ματ
ΑΝΤ1, 17.45
Ένταση, αγωνία, έρωτας, εκδίκηση και ανεξέλεγκτο πάθος κυριαρχούν στο δεύτερο κύκλο της σειράς. Οι εξελίξεις και πάλι τρέχουν ιλιγγιωδώς. Η αστυνομική πλοκή είναι για δυνατούς παίκτες. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί και πάλι με μία δόση μυστηρίου που θα κορυφώνει τις στιγμές και θα ανεβάζει την αδρεναλίνη. Νέα πρόσωπα μπλέκουν με τους αγαπημένους μας ήρωες και ανατρέπουν τις ζωές τους. Ο Αντρέας μέσα στον πανικό του να ξεφύγει, τραυματίζει άσχημα μια άγνωστη κοπέλα, τη Ρεγγίνα και προφυλακίζεται. Η Ρεγγίνα είναι μία όμορφη νέα κτηνίατρος, που με αφορμή αυτό το γεγονός, θα ερωτευτεί το Δημήτρη. Ο έρωτας θα είναι αμοιβαίος αλλά πόσο εύκολα θα αποδεχτεί κάτι τέτοιο η Ιωάννα;

Ξένη ταινία

Ο προστάτης (Safe)
Alpha, 23.00
Ο Λουκ Ράιτ, ένας παλαιστής μεικτών πολεμικών τεχνών, θα βάλει τη ζωή του στο στόχαστρο της ρωσικής μαφίας μετά την απόφασή του να «πουλήσει» έναν στημένο αγώνα. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες, αφού η οικογένειά του θα δολοφονηθεί, ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί σύντομα στην κοινωνική απομόνωση και το φόβο. Όταν όμως θα συναντήσει μια δωδεκάχρονη Κινέζα, την Μέι, ορφανή, αλλά και μαθηματική διάνοια, που έχει αναγκαστεί να δουλέψει για την ρωσική «Τριάδα» ως λογίστρια, ο Λουκ θα αναλάβει δράση και θα επιστρέψει αποφασιστικά σε έναν πόλεμο, όπου παίζονται πολλά περισσότερα από αυτά που φαίνονται στην επιφάνεια. (ΗΠΑ, 2012, 83′)