Σούπερ Λιγκ




Ξάνθη – Παναθηναϊκός
Novasports2HD, 20.30
Το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται και η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΠΑΟ στα Πηγάδια είναι αναμφίβολα από τις σημαντικότερες της 6ης αγωνιστικής.
Ξένες ταινίες


Το χρονικό της Νάρνια: Το λιοντάρι, η μάγισσα και η ντουλάπα
(The chronicles of Narnia: the lion, the witch and the wardrobe)


Star, 21.00
Η Νάρνια, ένας κόσμος μυστικός με μια παράξενη γοητεία και ιδιόμορφα πλάσματα –φαύνους, κενταύρους, νάνους και όντα που δεν μπορεί να σκεφτεί ο νους του ανθρώπου –βρίσκεται στοιχειωμένος μέσα στον αιώνιο χειμώνα της Λευκής Βασίλισσας, Τζάντις. Είναι ο κόσμος που θα συναντήσουν απροσδόκητα τέσσερα αδέλφια, όταν ανοίξουν κατά λάθος μια ντουλάπα που δεν θα έπρεπε να ανοίξουν ποτέ, τη στιγμή που έπαιζαν «κρυφτό» μέσα στο σπίτι ενός καθηγητή στους αγρούς της Αγγλίας. Τώρα πια δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Ο κόσμος της Νάρνια χρειάζεται τη λύτρωση που μόνο η Λούσι, ο Εντμουντ, η Σούζαν και ο Πίτερ μπορούν να προσφέρουν. Η Τζάντις όμως είναι εκεί και δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν και τίποτε να απειλήσει την παντοδυναμία της. (ΗΠΑ, 2005, 126′)
Ο υπουργός
(L’ exercise de l’ etat)


ΕΡT1, 22.00
Το δυσκολότερο πράγμα στην πολιτική είναι να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα μυριάδες εμπόδια που δεν σου επιτρέπουν να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό, αυτό για το οποίο σε έχουν ψηφίσει, μας λέει τούτο το μικρό διαμάντι από τη Γαλλία που σκηνοθέτησε ο Πιερ Σελέρ, με τον βέλγο ηθοποιό Ολιβιέ Γκουρμέ στον ρόλο του τίτλου. Καλό θα ήταν να το έχει υπόψη του σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας. (Γαλλία / Βέλγιο, 2011, 108′)

HeliosPlus