Ελληνική ταινία
Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα
Star, 21.10
Ο Αντώνης Κοκοβίκος, ανώτερος υπάλληλος υπουργείου, συζεί 10 χρόνια σε ένα παλιό, φτωχικό σπίτι, με την Ελένη, μια απλή, αγράμματη και υπομονετική γυναίκα, που τον υπηρετεί αδιαμαρτύρητα, φροντίζοντας για όλες τις ανάγκες του σαν δούλα. Ο Αντωνάκης, βολεμένος με αυτή την κατάσταση, αρνείται πεισματικά να την παντρευτεί και όταν μετά από πίεση των φίλων του το κάνει, θα βρει απέναντί του μια διαφορετική Ελένη. Η σύγκρουση των δύο πλέον συζύγων θα είναι εκρηκτική και θα οδηγήσει στην πλήρη ρήξη και τον χωρισμό. (1965, 101′)

Αθλητική εκποµπή



Kick-off


ΣΚΑΪ, 22.00
Η νέα αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΪ έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην αθλητική ενημέρωση. Το κυριακάτικο αθλητικό σόου παρουσιάζουν οι Αντώνης Πανούτσος και Κώστας Βαϊμάκης. Το «KICK-OFF» θα έχει χιούμορ και μερικές φορές ένταση, αντιπαράθεση και διαφωνίες. Θα έχει και όλα τα γκολ και τις φάσεις της αγωνιστικής, ρεπορτάζ από ό,τι συμβαίνει εντός και εκτός γηπέδων, ανάλυση, ζωντανές συνδέσεις με τα σημεία όπου υπάρχει δράση και, φυσικά, παρασκήνιο. Μια δυνατή ομάδα συνεργατών μέσα και έξω από το στούντιο θα σας κάνουν να ζήσετε το παιχνίδι και να δείτε πίσω από τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.

Ξένη ταινία



Εννέα (Nine)
Mega, 01.45
Ο διάσημος σκηνοθέτης Γκουίντο Κοντίνι προσπαθεί να βρει την αρμονία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος με τις γυναίκες της ζωής του: τη σύζυγό του, την ερωμένη του, τη μούσα του, την ατζέντισσα και τη μητέρα του. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την αυτοβιογραφική ταινία «8 ½» του Φεντερίκο Φελίνι. (ΗΠΑ, 2009, 119′)

HeliosPlus