Ενηµερωτική εκποµπή
Εκλογές 2015 Alpha, 23.45
Εν όψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 20ής Σεπτεμβρίου, ο Alpha μπαίνει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας με στόχο την έγκυρη και άμεση ενημέρωση της κοινής γνώμης. O δρόμος προς τις κάλπες, το προσκήνιο και το παρασκήνιο, οι κινήσεις των μονομάχων, οι θέσεις και οι αντιπαραθέσεις των κομμάτων αναλύονται σε 35 έκτακτες πολιτικές εκπομπές, με συντονιστές τους Αντώνη Σρόιτερ, Νίκο Μάνεση και Σοφία Παπαϊωάννου.
Ξένες ταινίες
Παίζοντας µε την αγάπη
(Ρlaying for keeps)
STAR, 22.10
Ο Τζορτζ είναι ένας απένταρος και διαζευγμένος, άλλοτε επιτυχημένος, ποδοσφαιριστής που έπαιζε στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές ομάδες. Οταν δέχεται μια πρόταση για να γίνει προπονητής της ομάδας του γιου του θεωρεί πως αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να έρθει ξανά κοντά με την οικογένειά του. Δεν έχει υπολογίσει ωστόσο έναν αστάθμητο αλλά ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα: το ισχυρό του σεξ απίλ και την επίδραση που έχει αυτό στις όμορφες μαμάδες των παιδιών που προπονεί.
Η τελευταία φορά που είδα το Παρίσι (The last time I saw Paris) ΒΟΥΛΗ, 23.00
Ενας διακεκριμένος συγγραφέας (Βαν Τζόνσον) αναπολεί τις ημέρες στο Παρίσι, όταν ήταν ερωτευμένος με μια αριστοκράτισσα (Ελίζαμπεθ Τέιλορ). Ξεπερασμένη μεταφορά του μυθιστορήματος «Babylon revisited» του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ, σκηνοθετημένη από τον Ρίτσαρντ Μπρουκς. (ΗΠΑ, 1954, 116′)
Ξένη σειρά
Grey’s anatomy ANT1, 22.45
Για να πουλήσει το νοσοκομείο η δρ Καχίλ προτείνει την εύρεση ενός φωτογενούς γιατρού για να γίνει «το πρόσωπο του νοσοκομείου». Ξαφνικά ο ανταγωνισμός ανάμεσα στο προσωπικό του Σιάτλ Γκρέις εντείνεται. Η δρ Καχίλ δείχνει το νοσοκομείο στους υποψήφιους αγοραστές (την εταιρεία Πήγασος), ενώ η Κάλι προτείνει να το αγοράσουν τα θύματα του αεροπορικού ατυχήματος.

HeliosPlus