Για «παρανόηση» κάνει λόγο ο κ. Μιχάλης Γρηγορίου, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ και μέλος του ΔΣ, αναφερόμενος σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Εμπρός» της Λέσβου.
Η καθημερινή εφημερίδα του νησιού είχε δημοσιεύσει την περασμένη Παρασκευή συνέντευξη του κ. Γρηγορίου στην οποία φέρεται να δήλωσε: «Έτσι όπως είναι σήμερα η ΕΡΤ είναι σαν να προσπαθούμε να βάλουμε μπροστά ένα τανκς με έναν αναπτήρα Ζippo! Υπάρχουν 2.300 εργαζόμενοι, οι οποίοι είναι πολλοί για την ΕΡΤ. Έχουμε έσοδα 170.000.000 περίπου που, εάν αφαιρέσουμε τα λειτουργικά έξοδα, μας μένουν μόλις 14 εκατ. για την παραγωγή. Είναι δυνατόν να έχεις απαιτήσεις με ένα τέτοιο μικρό ποσό;».
Ο κ. Γρηγορίου σε ανακοίνωσή του σημειώνει: «Είναι προφανές πως πρόκειται για παρανόηση. Ουδέποτε δήλωσα για το αν είναι πολλοί ή λίγοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Αυτό που μεταξύ άλλων είπα, είναι πως με την υφιστάμενη οικονομική κατάσταση της εταιρείας, τα περιθώρια για ανάπτυξη είναι περιορισμένα».
Πάντως «Το Βήμα» επικοινώνησε με την εφημερίδα «Εμπρός» του νησιού της Λέσβου, εκπρόσωποι της οποίας έδωσαν τη διαβεβαίωση ότι τα λεγόμενα του κ. Γρηγορίου αποδόθηκαν με ακρίβεια.