Βόλεϊ, Ευρωπαϊκή Λίγκα Γυναικών
Ημιτελικός γυναικών, Ελλάδα – Ουγγαρία ΕΡΤ2, 19.00 (Ζ)
Μετά τη νίκη τους με 3-0 επί του Ισραήλ, στο κλειστό γυμναστήριο «Μέτρογουεστ» της πόλης Ράανανα, οι παίκτριες του Γιάννη Καλμαζίδη θα βρεθούν αντιμέτωπες με την Ουγγαρία στα ημιτελικά του European League για μια θέση στα τελικά της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό της Μεγαλόπολης.

Ενημερωτική εκπομπή

Ο δρόμος προς την κάλπη Mega, 23.30
Το «μεγάλο κανάλι» παρακολουθεί τις έντονες πολιτικές εξελίξεις και τη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού εν όψει των εθνικών εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου με μια έκτακτη καθημερινή ενημερωτική εκπομπή. Από σήμερα ως και τις 18 Σεπτεμβρίου οι Μαρία Σαράφογλου, Ιορδάνης Χασαπόπουλος, Αντώνης Φουρλής, Δημήτρης Τάκης και Ράνια Τζίμα συζητούν και αναλύουν την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, τις θέσεις των κομμάτων και τις αντιπαραθέσεις τους, καθώς και τις μετεκλογικές εξελίξεις.
Ξένη σειρά
Boss ΕΡΤ1, 22.20
Το Σικάγο είναι σε πτώχευση και μια ομάδα από διεκδικητές της εξουσίας ξεχύνεται για να αποκτήσει τον έλεγχο της πόλης. Η απώλεια όμως της δημαρχιακής εξουσίας δεν είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Κέιν. Οι διάφοροι εχθροί του –συμπεριλαμβανομένου και του εκδότη Σαμ Μίλερ –απειλούν να αποκαλύψουν την ασθένειά του και τη διαφθορά που υπάρχει. Εχει κάποιο σχέδιο ο Κέιν ή θα πέσει μαζί με την πόλη του;
Ξένη ταινία
Η τιμωρός (Haywire) STAR, 22.10
Δυναμική περιπέτεια του Στίβεν Σόντερμπεργκ, στην οποία η Τζίνα Κοράνο υποδύεται μια πράκτορα-μηχανή θανάτου αποφασισμένη να εκδικηθεί όλους όσοι την «πούλησαν». Και αυτό σημαίνει ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Συμπρωταγωνιστούν οι Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Μάικλ Φασμπέντερ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μάικλ Ντάγκλας και Αντόνιο Μπαντέρας. (ΗΠΑ / Ιρλανδία, 2011, 84′)

HeliosPlus