Ξένη ταινία

Εμφιαλώνοντας την τύχη (Extract) STAR, 22.10

O Τζόελ, ιδιοκτήτης εταιρείας εμφιαλώσεων, βρίσκεται πάντα μπλεγμένος και κάθε φορά και χειρότερα. Πρώτον, ο μελλοντικός διευθυντής λειτουργίας παθαίνει εργατικό ατύχημα μεγάλου μεγέθους με αποτέλεσμα να απειλείται η βιωσιμότητα του εργοστασίου. Δεύτερον, η προσωπική του ζωή πάει από το κακό στο χειρότερο όταν ζητάει συμβουλές από τον κολλητό του με σκοπό να τεστάρει το αν και πόσο πιστή είναι η γυναίκα του. Eκείνος φλερτάρει με την καινούργια του υπάλληλο, τη Σίντι, η οποία όμως είναι μια κοινή απατεώνισσα που το μόνο που θέλει είναι να καταστρέψει την επιχείρησή του. Ο Τζόελ βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο της ζωής του και αντιμέτωπος με την τύχη του. (ΗΠΑ, 2009, 85′)
Ξένο ντοκιμαντέρ
Inside job MEGA, 23.30
Η Κριστίν Λαγκάρντ και ο Ντομινίκ Στρος-Καν μιλούν για την οικονομική κρίση του 2008 που κόστισε πάνω από 20 τρισ. δολάρια και στοίχισε τις δουλειές και τα σπίτια σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Ο Τσαρλς Φέργκιουσον επιχειρεί να εκθέσει τη σοκαριστική αλήθεια πίσω την απληστία της Γουόλ Στριτ και των golden boys της Goldman Sachs με ένα αποκαλυπτικό και πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ. Μέσα από εκτεταμένη έρευνα και συνεντεύξεις με ισχυρά οικονομικά στελέχη, πολιτικούς και δημοσιογράφους παρουσιάζει τους υποκινητές της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και σκιαγραφεί την παρακμή του καπιταλιστικού συστήματος και τη διαπλοκή των οικονομικών και πολιτικών παραγόντων. (ΗΠΑ, 2010, 97′)
Ξένη σειρά
NCIS Λος Αντζελες ΣΚΑΪ, 24.00
Η πρεμιέρα του 5ου κύκλου της σειράς βρίσκει τον Σαμ και τον Ντικ να αναρρώνουν ακόμη από την ομηρεία τους. Τα σωματικά και ψυχολογικά τραύματα που έχουν υποστεί θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ