Ξένες σειρές
«Grey’s Anatomy»
ΑΝΤ1, 22.45
Η δικαστική απόφαση για το αεροπορικό δυστύχημα βγαίνει και ο καθένας από τους επιζώντες αποζημιώνεται με 15 εκατ. δολάρια. Ο Ρίτσαρντ θρηνεί τη σύζυγό του, ενώ ο Ντέρεκ αρχίζει θεραπεία αποκατάστασης του χεριού του παίζοντας πινγκ πονγκ. Ο Τζάκσον αναλαμβάνει έναν από τους παλιούς ασθενείς του Μαρκ Σλόαν, αλλά διαφωνεί με την Αριζόνα για τη διαδικασία. Ο Όουεν ανακαλύπτει ότι υπάρχει ένα κενό στη σύμβαση και η ασφαλιστική ενδέχεται να μην πληρώσει τις αποζημιώσεις.
«The blacklist»
Mega, 23.30
Στο πιο σοκαριστικό επεισόδιο της σεζόν, τρομοκράτες απειλούν με βόμβες, αεροπλάνα πέφτουν και μανιφέστα βγαίνουν στο φως κατά των διεφθαρμένων πολυεθνικών. Παράλληλα, ενώ η Λιζ προσπαθεί να βρεθεί στο πλευρό του ετοιμοθάνατου πατέρα της, ο Ρεντ είναι αποφασισμένος να μην τον αφήσει να αποκαλύψει στην κόρη του ένα μεγάλο μυστικό.
Ξένη ταινία
«Όταν γνώρισα την Πόλυ» (Along came Polly)
Star, 22.10
Ο Ρούμπεν Φέφερ είναι ένας άνθρωπος, που φοβάται να ρισκάρει. Όταν η γυναίκα του Λίζα τον εγκαταλείπει στον μήνα του μέλιτος για έναν μυώδη εκπαιδευτή αυτοδυτών, τα σχέδιά του για τη ζωή και την αγάπη καταστρέφονται. Η ευκαιρία τού δίνεται όταν επιστρέφει στη ζωή του η παιδική του φίλη Πόλυ, που τρελαίνεται για την περιπέτεια και το ρίσκο και επιβάλλει στη ζωή του Ρούμπεν επικίνδυνα σπορ, πικάντικα φαγητά και χορούς σάλσα με ξεκαρδιστικές συνέπειες. Μπορεί ο Ρούμπεν, που του αρέσει να είναι όλα υπό απόλυτο έλεγχο, να αλλάξει πραγματικά και να ζήσει απλά τη στιγμή; Με τους Μπεν Στίλερ και Τζένιφερ Άνιστον. (ΗΠΑ, 2004, 82′)