Ξένες σειρές



«Boss»
ΕΡΤ1, 22.10
Μετά την ανακάλυψη της σοβαρής ιατρικής κατάστασής του, ο δήμαρχος του Σικάγο, Τομ Κέιν πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες για τις επερχόμενες κυβερνητικές προκριματικές εκλογές. Παράλληλα, προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τη σύζυγό του και την κόρη του με τις οποίες έχει αποξενωθεί.

«Last resort»
Mega, 23.30
Πεντακόσια πόδια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, το πυρηνικό υποβρύχιο «Κολοράντο» λαμβάνει εντολή από τον Λευκό Οίκο να εξαπολύσει πυρηνικούς πυραύλους κατά του Πακιστάν. Ο καπετάνιος Μάρκους Τσάπλιν αρνείται να υπακούσει, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει επίσημη εντολή. Ο Λευκός Οίκος με συνοπτικές διαδικασίες τον απαλλάσσει από τα καθήκοντά του με τη δικαιολογία της ανυποταξίας. Όταν και ο Σαμ Κένταλ αρνείται να εκτελέσει την εντολή, το «Κολοράντο» γίνεται στόχος. Με το υποβρύχιό τους κατεστραμμένο και όλο το έθνος εναντίον τους, το πλήρωμα του «Κολοράντο» πρέπει να επιβιώσει μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Έτσι βρίσκουν καταφύγιο σε ένα κοντινό νησί και οπλισμένοι με πυρηνικούς πυραύλους και μια επίλεκτη ομάδα, δημιουργούν την βάση τους εκεί αφού αυτό είναι και το τελευταίο τους καταφύγιο.
Ξένη ταινία



«Ο αντι-ήρωας» (The son of no one)
Star, 22.10
Ως έφηβος στο Κουίνς, ο Τζόναθαν Ουάιτ διέπραξε ένα έγκλημα. Αλλά ως γιος αστυνομικού, που σκοτώθηκε εν ώρα υπηρεσίας, γλίτωσε τη φυλακή χάρη σε κάποιον πρώην συνεργάτη του πατέρα του. Δεκαέξι χρόνια μετά, ο Τζόναθαν είναι κι αυτός αστυνομικός και ζει ευτυχισμένος με τη σύζυγο και την κόρη του στο Λονγκ Άιλαντ. Όταν όμως μια εφημερίδα δημοσιεύει ένα ανώνυμο γράμμα, που περιγράφει τις λεπτομέρειες του φρικτού του μυστικού, η ζωή του παίρνει μια απροσδόκητη τροπή. (ΗΠΑ, 2011, 86′)