Ξένη σειρά



Heart of Dixie

Star, 17.50
Η Ζόι και η Λέμον φαίνεται πως για πρώτη φορά βρίσκουν κοινό έδαφος συνεννόησης και στρέφεται η μία στην άλλη για κουβέντα και συμβουλές. Ο Γουέιντ είναι ενθουσιασμένος επειδή θα βγει με τη Βίβιαν αλλά όταν ο πρώην σύζυγός της αρχίζει να της στέλνει γραπτά μηνύματα, ο Γουέιντ γίνεται καχύποπτος σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις του πρώην της. Ο Λαβόν έχει τη δυνατότητα να υποβάλει προσφορά για να αναλάβει το Μπλούμπελ τη διοργάνωση του County Fair αλλά χάνει τη συγκέντρωσή του όταν μαθαίνει ότι η Ανναμπεθ βγαίνει με κάποιον άλλο. Εν τω μεταξύ, η Μανόλια επινοεί ένα σχέδιο για να απομακρύνει τον Μπρικ από το σπίτι και να κάνει ένα πάρτι.
Ξένες ταινίες



Η διάβαση του Διαβόλου


(The far country)
EPT1, 16.20
Σπουδαίο γουέστερν του Αντονι Μαν –σκηνοθέτη που ανανέωσε το είδος στη δεκαετία του 1950 –με θέμα τις περιπέτειες δύο αγελαδάρηδων (και φιλόδοξων χρυσοθήρων) οι οποίοι πέφτουν στην παγίδα ενός διεφθαρμένου σερίφη που κλέβει το κοπάδι τους. Στον κεντρικό ρόλο ο Τζέιμς Στιούαρτ (ένας ηθοποιός που ταυτίστηκε με τα γουέστερν του Μαν) και δίπλα του οι Ρουθ Ρόμαν, Γουόλτερ Μπρέναν και Τζον Μακιντάιρ. Από τις ταινίες που δεν προβάλλονται καθόλου συχνά πλέον και που αξίζει να ανακαλύψετε. (ΗΠΑ, 1954, 92′)
Ο άλλος μου εαυτός


(The beaver)
STAR, 23.00
Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και οικογενειάρχης (Μελ Γκίμπσον) ερωτεύεται παθιασμένα έναν πάνινο κούκλο; Η δραματική κομεντί της Τζόντι Φόστερ (που υποδύεται τη σύζυγο) έχει την απάντηση. Εχει πλάκα και σε κάνει να σκεφτείς. (ΗΠΑ, 2011, 91′)

HeliosPlus