Ξένη σειρά
Franklin and Bash
MEGA, 00.50
Δικηγόροι και κολλητοί φίλοι, ο Πίτερ Μπας και ο Τζάρεντ Φράνκλιν προσλαμβάνονται από ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο φέρνοντας νέο αέρα στο δικαστικό σύστημα της Καλιφόρνιας, ζουν τη μεγάλη ζωή και φέρνουν τα πάνω κάτω όπως μόνον αυτοί ξέρουν!

Ξένες ταινίες



Χωρίς ελπίδα διαφυγής
(A perfect getaway)
STAR, 22.10
Ο ονειρικός μήνας του μέλιτος ενός νεόνυμφου ζευγαριού στη Χαβάη μετατρέπεται σε πραγματικό εφιάλτη. Το ζευγάρι βρίσκεται σε ένα από τα πιο απόμερα μονοπάτια οδοιπορίας του νησιού, το οποίο διασχίζουν κατασκηνώνοντας σε διαφορετικά μέρη κάθε βράδυ. Οσο βαθύτερα μπαίνουν στο μονοπάτι, τόσο λιγότερους οδοιπόρους συναντούν. Η ηρεμία της καθημερινής ζωής στη ζούγκλα ταράσσεται όταν ένα ελικόπτερο της αστυνομίας προσγειώνεται στο μονοπάτι και τους πληροφορεί πως ψάχνει για ένα ζευγάρι περιπατητών, το οποίο έχει ήδη διαπράξει πολλαπλούς φόνους στην περιοχή αφαιρώντας από τα θύματά τους τα δόντια και τα δακτυλικά αποτυπώματα. Αβέβαιοι για το ποιο μπορεί να είναι το ζευγάρι που διαπράττει τους φόνους, ξεκινούν μια ανεπίσημη έρευνα των δολοφόνων και καταλήγουν να μάχονται για τις ζωές τους στο ταξίδι του μέλιτος που έμελλε να τους μείνει αξέχαστο. (ΗΠΑ, 2009, 93′)
Ο θείος Μπούνμι θυμάται τις προηγούμενες ζωές του


(Uncle Boonmee)


ΒΟΥΛΗ, 24.00
Ενας άρρωστος μεσήλικος, που επιλέγει να περάσει τις τελευταίες ημέρες της ζωής του στην εξοχή, δέχεται τις επισκέψεις των πνευμάτων των χαμένων από καιρό αγαπημένων του προσώπων. Οι τελευταίες μέρες του θείου Μπούνμι, η σχέση του με τα φαντάσματα της ζωής του και η προσπάθειά του να συμφιλιωθεί με τον θάνατο.

HeliosPlus