Τσάμπιονς Λιγκ
ΠΑΟ – Μπριζ
OTESport 1 HD, 21.00
Παρ’ όλο που η σεζόν βρίσκεται ακόμη στην αρχή, ο Παναθηναϊκός δίνει ένα ματς που θα κρίνει πολλά. Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα υποδεχθεί την Κλαμπ Μπριζ, στον πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και επιδιώκει να πάρει σκορ πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς του Βελγίου.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κ18, Βόλος


Ελλάδα – Τουρκία
ΕΡΤ2, 21.15
Παρά την ήττα, με μικρή διαφορά (60-59) από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη η εθνική ομάδα μπάσκετ νέων κατάφερε να προκριθεί στη β’ φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Νέας Ιωνίας Βόλου την Τουρκία.

Ξένη σειρά



Αυτοί που επιστρέφουν

Alpha, 24.00
Ο Σιμόν προσπαθεί να προσεγγίσει την Αντέλ, την οποία ήταν έτοιμος να παντρευτεί πριν από το θάνατό του. Ομως ο Τομά, με τον οποίο τώρα η Αντέλ έχει δεσμό, αναγνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα. Παράλληλα, η Καμίλ δυσκολεύεται να συνηθίσει την τεταμένη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι: η Λινά έχει χάσει τη ψυχραιμία της, ενώ η μητέρα τους, Κλερ, προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στην οικογένεια. Την ίδια στιγμή, παράξενα γεγονότα μέσα στη μικρή κοινότητα δείχνουν ότι η Καμίλ και ο Σιμόν δεν είναι οι μόνοι που επέστρεψαν από τον άλλο κόσμο…

Ξένη ταινία



Μπανγκόκ: επικίνδυνη αποστολή


(Bangkok dangerous)
STAR, 22.10
H ζωή ενός επαγγελματία δολοφόνου παίρνει αναπάντεχη τροπή όταν ταξιδεύει στην Ταϊλάνδη για να εκτελέσει κάποια συμβόλαια θανάτου. Ο Τζο, ένας εκτελεστής δίχως οίκτο, ταξιδεύει στη Μπανγκόκ για να σκοτώσει τέσσερις εχθρούς του Σουράτ, ενός αδίστακτου βασιλιά του υποκόσμου. Εκεί συναντά τον Κονγκ, έναν μικροαπατεώνα, τον οποίο προσλαμβάνει για να τον βοηθήσει στην υπόθεση, με απώτερο στόχο να τον σκοτώσει στο τέλος ώστε να καλύψει κάθε ίχνος. (ΗΠΑ, 2008, 90′)

HeliosPlus