Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου

ΕΡΤ2, 16.30 – 19.30
Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του κόσμου σε έξι αθλήματα του υγρού στίβου, έχουν συγκεντρωθεί στο Καζάν της Ρωσίας και αναμένεται να προσφέρουν σπουδαίο θέαμα, δυνατές μονομαχίες, πολλά ρεκόρ και έντονες συγκινήσεις. Από ελληνικής πλευράς, την πρώτη εβδομάδα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σπύρος Γιαννιώτης θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον τίτλο του στα 10 χιλιόμετρα της ανοιχτής θάλασσας. Στο πόλο, οι Εθνικές Ομάδες Ανδρών και Γυναικών θα βάλουν τις βάσεις για μία καλή πορεία στη διοργάνωση, ενώ η Εθνική Ομάδα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης θέλει να παραμείνει στην ελίτ των κορυφαίων ομάδων του κόσμου.

Ξένη σειρά

Αυτοί που επιστρέφουν
Alpha, 00.00
Σε μια μικρή κοινότητα στις πλαγιές των Άλπεων, η νεαρή Καμίλ και ο Σιμόν που είχαν πεθάνει κάποια χρόνια πριν, εμφανίζονται ξαφνικά στη ζωή σαν να μην είχαν πεθάνει ποτέ. Οι άνθρωποί τους προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ και να καταλάβουν τι συμβαίνει. Είναι αλήθεια αυτό που ζουν ή κάποια παραίσθηση; Η Καμίλ και ο Σιμόν δεν έχουν αλλάξει ηλικία από τότε, ενώ αγνοούν πλήρως ότι ήταν νεκροί. Αυτό που φαίνεται ότι θέλουν είναι να ξαναρχίσουν τη ζωή τους από κει που την άφησαν. Ωστόσο, οι οικογένειές τους δεν είναι πλήρως έτοιμες για κάτι τέτοιο.
Ξένη ταινία

Πίστεψέ με (Trust)
STAR, 22.10
Ο ιστός μιας σούπερ αμερικανικής οικογένειας διαλύεται όταν η μεγάλη κόρη (Λιάνα Λιμπεράτο) παρασύρεται στο κρεβάτι από έναν τύπο που γνώρισε από το Διαδίκτυο. Ο πατέρας (Κλάιβ Οουεν) θέλει να τον εκδικηθεί, η μάνα (Κάθριν Κινίαρ) κλαίει χωρίς να μπορεί να βοηθήσει, το ίδιο το κορίτσι δεν ξέρει αν είναι τελικά ερωτευμένο ή όχι με τον «βιαστή». Ολα αυτά διαμορφώνουν το πλαίσιο μιας ταινίας, η οποία παρακολουθείται μεν αλλά που μάλλον σχηματικά επιδιώκει να καταδικάσει τα «κακά» του Internet και τα καταφέρνει. (ΗΠΑ, 2011, 95′)