Μουσική εκποµπή
Μουσική Γεωγραφία
ΕΡΤ2, 11.00
Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ μάς ταξιδεύει στον υπέροχο κόσμο της συμφωνικής μουσικής της Ιταλίας. Αφιερωμένη στους μεγάλους προκλασικούς: Βιβάλντι, Κορέλι, Αλμπινόνι και Μαρτσέλο με μαέστρο τον Ραφαήλ Πυλαρινό. Σολίστ οι Σλάβα Τοκάρεβ (βιολί) και Γιάννης Οικονόμου (όμποε).
Formula 1



GP Μεγάλης Βρετανίας, Σιλβερστόουν
ALPHA, 14.00
Η μάχη του ένατου γύρου του εφετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος θα δοθεί στην έδρα του παγκόσμιου πρωταθλητή Λούις Χάμιλτον, ο οποίος μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες του φιλοδοξεί να πανηγυρίσει την πέμπτη εφετινή του νίκη, που θα διευρύνει ξανά το βαθμολογικό του προβάδισμα. Οι οδηγοί των «ασημί βελών» έχουν να αντιμετωπίσουν και τον αστάθμητο παράγοντα του πάντα απρόβλεπτου βρετανικού καιρού.
Μπάσκετ, Παγκόσµιο Πρωτάθληµα Εφήβων
Τελικός
ΕΡΤ2, 20.30
Οι δύο εθνικές ομάδες που πέρασαν στον τελικό του Πρωταθλήματος κάτω των 19 ετών αναμετρούνται στο Ηράκλειο Κρήτης για το μεγάλο έπαθλο.
Ξένη ταινία

«Σαν τον σκύλο µε τη γάτα»
(Cats and dogs)

STAR, 13.20
Ο σατανικός γάτος Μίστερ Τινκλς γέρνει την πλάστιγγα της αιώνιας μάχης σκύλων – γατών προς το μέρος των αιλουροειδών. Βασικός του στόχος ο καθηγητής Μπρόντι, που μόλις παρασκεύασε ένα εμβόλιο κατά της αλλεργίας στο τρίχωμα των σκύλων. Σκοπεύει να το κλέψει και να το μετατρέψει σε μια ουσία με ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Ομως δεν υπολόγισε τον Λου, ένα κουτάβι που θα ξεσκεπάσει τα αιμοβόρα σχέδιά του.

HeliosPlus