Κυριακή δημοψηφίσματος η ερχόμενη και τα κανάλια τροποποιούν το πρόγραμμά τους για να καλύψουν τις ανάγκες της έκτακτης εικαιρότητας με εκπομπές και διευρυμένα δελτία ειδήσεων.
Το Mega από τις 7.00 ως τις 10.00 θα μεταδώσει την εκπομπή «Ελλάδα, ώρα μηδέν» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Μανώλη Αναγνωστάκη.
Ακολουθούν από τις 10.00 ως τις 14.00 οι Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας ενώ στις 14.00 θα προβληθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Λίζα Δουκακάρου.
Από τις 17.00 ως τις 18.00 η Μαρία Σαράφογλου και ο Αντώνης Φουρλής θα παρουσιάσουν τη συνέχεια της ενημερωτικής εκπομπής και στις 18.00 τη σκυτάλη θα πάρουν οι Όλγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης και Νίκος Ευαγγελάτος οι οποίοι θα μεταδώσουν το exit poll αλλά και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος με καλεσμένους εκπροσώπους της πολιτικής σκηνής και όχι μόνο.
Στον ΑΝΤ1 από τις 7:15 το πρωί η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Γιώργος Κούρος μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη θα βρίσκονται στο στούντιο του ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Έκτακτη Επικαιρότητα». Με ζωντανές συνδέσεις και καλεσμένους στο στούντιο, αλλά και χρηστικές πληροφορίες για την ψηφοφορία, παρακολουθούν και μας μεταφέρουν βήμα –βήμα την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.
Από τις 18:00, η Μαρία Χούκλη αναλαμβάνει τη σκυτάλη της ενημέρωσης με την μαραθώνια εκπομπή «Δημοψήφισμα 2015 –Ώρα Ευθύνης» στην κρίσιμη εκλογική βραδιά της πιο ιστορικής ψηφοφορίας στη χώρα μας. Όλες οι εξελίξεις για την καθοριστική απόφαση και τον εφιάλτη της εξόδου από το ευρώ με ανταποκρίσεις από όλη την Ελλάδα, από τα επιτελεία των κομμάτων και τους συγκεντρωμένους υποστηρικτές του «ναι» και του «όχι» και οι αντιδράσεις από την Ευρώπη. Στις 19:00 ακριβώς, η πρόβλεψη για το αποτέλεσμα από την Metron Analysis.
Στον Alpha η ενημέρωση αρχίζει στις 6.00 με τον Σπύρο Χαριτάτο ενώ στις 18.00 θα προβληθεί η έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Η Ελλάδα αποφασίζει» την οποία συντονίζει ο Αντώνης Σρόιτερ, ενώ σχολιάζει και αναλύει η Έλλη Στάη.
Στο Star στις 18.00 αρχίζει ο ενημερωτικός τηλεοπτικός μαραθώνιος με την εκπομπή «Ναι ή όχι; Η ώρα της απόφασης». Συντονίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μαζί του στο στούντιο η Μάρα Ζαχαρέα, η Πόπη Τσαπανίδου, κορυφαία στελέχη των κομμάτων, δημοσιογράφοι, οικονομικοί αναλυτές, προσωπικότητες της δημόσιας ζωής, θα σχολιάσουν την ετυμηγορία της κάλπης, τα σενάρια και τις αποφάσεις της επόμενης μέρας.

Έκτακτο ενημερωτικό πρόγραμμα θα προβάλει από το πρωί της Κυριακής και η τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Πρώτος οικοδεσπότης της εκπομπής «Η ώρα της μεγάλης ευθύνης», στις 06.00, ο Γιώργος Αυτιάς. Τη σκυτάλη θα πάρουν με τη σειρά, το δίδυμο Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου, θα ακολουθήσουν ο Τάκης Χατζής, οι Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, η Άννα Μπουσδούκου με τον Σπύρο Μάλλη, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Εύα Αντωνοπούλου. Στις 18.00 η Σία Κοσιώνη θα αναλάβει τα ηνία της εκπομπής για την ανακοίνωση του αποτελέσματος, με καλεσμένους πολιτικούς και αναλυτές.

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ1 θα είναι αποκλειστικά ενημερωτικό, από τις 7.00 το πρωί με όλο το δημοσιογραφικό της προσωπικό, με την εκπομπή «Δημοψήφισμα 2015». Στις 18.00 θα αναλάβουν οι Πάνος Χαρίτος και Αντώνης Αλαφογιώργος για την κορύφωση της βραδιάς.