Ταξιδιωτική εκπομπή
World Party
Alpha, 22.50
Το τολμηρό δίδυμο της εκπομπής προσγειώνεται στη Ρωσία και ξεκινά ένα ταξίδι εκτός ορίων. Πρώτος προορισμός η Μόσχα, μια πόλη που θαμπώνει με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της. Μπροστά από το Κρεμλίνο τους περιμένει μια έκπληξη: θα συναντήσουν τον «Πούτιν». Από τα κλαμπ με το δύσκολο face control στο πολυσύνθετο δίκτυο του μετρό της πρωτεύουσας, όπου τα πράγματα παίρνουν μια πολύ άγρια και επικίνδυνη τροπή. Στο δεύτερο επεισόδιο θα ακολουθήσει ένα ταξίδι με τον Υπερσιβηρικό.
Ξένες ταινίες



«Transporter 3»


STAR, 22.10
Ο Φρανκ Μάρτιν (Τζέισον Στέιθαμ) επιστρέφει στην ενεργό δράση και για τρίτη συνεχόμενη φορά αναλαμβάνει τον ρόλο του «μεταφορέα». Στόχος του να μεταφέρει τη νεαρή, γοητευτική και μυστηριώδη Βαλεντίνα, κόρη υπουργού της Ουκρανίας, από τη Μασσαλία στην Οδησσό. Κίνδυνος, έρωτας, ένταση και άρτια χορογραφημένες αναμετρήσεις σώμα με σώμα, σε σενάριο και παραγωγή Λικ Μπεσόν. (Γαλλία / Βρετανία / ΗΠΑ, 2008, 94′)
«Η κραυγή ενός ανθρώπου»
(A screaming man)
ΕΡΤ2, 23.00
Ο 60χρονος Ανταμ, παλαιός πρωταθλητής της κολύμβησης, ζει στην πρωτεύουσα του Τσαντ, την Τζαμένα, και εργάζεται ως υπεύθυνος της πισίνας ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στην πόλη. Οταν το ξενοδοχείο αλλάζει χέρια, αναγκάζεται να παραδώσει τη θέση του στον γιο του, τον Aμπντέλ, λόγω ηλικίας. Την ίδια στιγμή η χώρα του βρίσκεται στο έλεος του εμφυλίου. Αντιπρόσωποι της κυβέρνησης τον πλησιάζουν απαιτώντας ή να τους δώσει χρήματα ή κάποιον συγγενή του σε μάχιμη ηλικία ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους ένοπλους αντάρτες. (Γαλλία / Βέλγιο, 2010, 90′)
«Επικηρυγμένος από τη Μαφία»


(Perrier’s bounty)
MEGA, 02.00
Ο Μάικλ δεν έχει πεντάρα και του μένουν 24 ώρες για να ξεπληρώσει τα χρέη του στον μεγαλύτερο γκάνγκστερ του Δουβλίνου, τον Ντάρεν Περιέ. Τα προβλήματά του μεγαλώνουν όταν η φίλη του, Μπρέντα, πυροβολεί έναν άνθρωπο του Περιέ και ο τελευταίος τον επικηρύσσει ζητώντας το κεφάλι του. (Βρετανία / Ιρλανδία, 2009, 90′)

HeliosPlus