Μπάσκετ, Παγκόσµιο Πρωτάθληµα U19
Ελλάδα – Σερβία
ΕΡΤ2, 20.30
Μετά τις δύο πρώτες νίκες της, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κάτω των 19 που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά την Κορέα και τη Δομινικανή Δημοκρατία θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα της Σερβίας. Η πρωτιά του ομίλου θα παιχτεί απέναντι στη Σερβία.
Ενηµερωτικές εκποµπές



Εκτακτη επικαιρότητα

ΑΝΤ1. 07.15
Ο μαραθώνιος ενημέρωσης στο κανάλι του Αμαρουσίου ξεκινά από νωρίς το πρωί. Η «Εκτακτη επικαιρότητα» με παρουσιαστές τουςΡίτσα ΜπιτζόγληκαιΓιώργο Κούρο μεταφέρει τις ειδήσεις από όλα τα μέτωπα των εξελίξεων.
ΕΡΤ focus
ΕΡΤ1, 22.15
Στη νέα εκπομπή πολιτικού σχολιασμού οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ με προσκεκλημένους πολιτικούς, σχολιαστές, αναλυτές και ειδικούς επιστήμονες ανιχνεύουν καθημερινά τον ενημερωτικό παλμό της ημέρας και επιχειρούν μια διεξοδική ανάλυση των όσων μας απασχολούν και θα συνεχίσουν στο άμεσο μέλλον λόγω των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων.
Ελλάδα, ώρα µηδέν
Mega, 23.30
Εκτακτη ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Σε ζωντανή σύνδεση με όλα τα μέτωπα των εξελίξεων παρακολουθούμε τις πληροφορίες που μεταδίδουν οι απεσταλμένοι του Mega από τις Βρυξέλλες και οι ανταποκριτές του σταθμού για τις μαραθώνιες διαβουλεύσεις σχετικά με την επίτευξη συμφωνίας.
Ξένη ταινία
Εκπτωτος άγγελος (Fallen angel)
ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, 24.00
Πριν από τη γνωστή τριλογία του «Μέλι»,«Αβγό» και «Γάλα», ο τούρκος σκηνοθέτης Σεμίχ Καπλάνογλου είχε γυρίσει αυτό το ατμοσφαιρικό ψυχολογικό δράμα γύρω από το πένθος ενός άντρα που έχασε τη γυναίκα του αλλά και το πώς αυτό επηρεάζει τη ζωή μιας κοπέλας. Παίζουν: Τουλίν Οζέν, Μπουντάκ Ακαλίν. (Τουρκία, 2005, 93′)

HeliosPlus