Ελληνική σειρά

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Alpha, 21.00
Η Ντίνα, η ξαδέλφη του Μηνά, ξανάρχεται από το νησί για να αναστατώσει ακόμη μία φορά τη ρουτίνα των συγγενών της. Ο Ηλίας συναντάει έναν παλιό του συμμαθητή που έχει πιάσει την καλή και η Μαρίνα τον πείθει να δεχθεί την πρόταση για δουλειά που του έκανε. Ενας γνωστός του Χάρη παίρνει μέρος σε διαγωνισμό stand up comedy και εκείνος θέλει να πάνε με τη Βάσω. Εκείνη δεν θέλει επειδή φοβάται πως θα πει αστεία για το ύψος της. Ο στόχος όμως του κωμικού τελικά δεν θα είναι η Βάσω αλλά ο Χάρης.
Ξένες ταινίες

«Οχι μόνο φίλοι» (Friends with benefits)
Mega, 22.30
Ο ταλαντούχος Ντίλαν είναι έτοιμος να αφήσει τη χαλαρή ζωή του Λος Αντζελες για τη Νέα Υόρκη. Η ευκαιρία ζωής που του παρουσιάζεται προσφέρεται διά χειρός Τζέιμι, δουλειά της οποίας είναι το «σκάουτινγκ» με σκοπό τη στελέχωση των κορυφαίων εταιρειών της αγοράς. Οι δύο νέοι, κυνικοί στη δουλειά, αλλά απογοητευμένοι από τα αδιέξοδα της ερωτικής τους ζωής, γίνονται γρήγορα φίλοι και από απλοί φίλοι εξελίσσονται σε σεξουαλικοί φίλοι, κάνοντας σεξ χωρίς περιττές συναισθηματικές δεσμεύσεις που μπορούν να καταστρέψουν τη φιλία τους. Ασχετα όμως με τα αμοιβαίως συμφωνηθέντα, ο άτιμος ο έρωτας τρυπώνει παντού… (ΗΠΑ, 2011, 108′)
«Το άρωμα: Η ιστορία ενός δολοφόνου» (Perfume: The story of a murderer)
Star, 23.45
Κινηματογραφική διασκευή του δημοφιλέστατου μυθιστορήματος του Πάτρικ Ζίσκιντ από τον γερμανό σκηνοθέτη Τομ Τίκβερ που, όπως και το βιβλίο, παρακολουθεί το χρονικό της πιο ευαίσθητης μύτης του κόσμου η οποία ανήκει στη διαταραγμένη προσωπικότητα ενός δολοφόνου (Μπεν Γουίσο). (Γερμανία / Γαλλία / Ισπανία / ΗΠΑ, 2006, 132′)

HeliosPlus