Μαγειρική εκπομπή

Κάν’ το όπως ο Ακης
Mega, 16.30
Τα βασικά υλικά των σημερινών συνταγών είναι κοτόπουλο και αρακάς. Ετσι ο Ακης μαγειρεύει μπουτάκια κοτόπουλου με σάλτσα από αρακά και το συνοδεύει και με δροσερή σαλάτα από αρακά. Για γλυκό μάς ετοιμάζει ελαφριά τούρτα με φράουλες.

Ελληνική σειρά

Ρουά ματ
ΑΝΤ1, 16.20
Ο Φίλιππος παρακολουθεί στενά τον Αρη Ευθυμίου, σίγουρος ότι θα βρει την κόρη της Ρουμπίνης. Το δείπνο μεταξύ Ιωάννας, Μάξιμου, Μαρίας και Ανδρέα συνεχίζεται και έτσι μαθαίνουμε και άλλα πράγματα για τις μεταξύ τους σχέσεις. Ο Δημήτρης καλεί τη Λυδία στο σπίτι για φιλική κουβέντα, σύντομα όμως βγαίνουν στην επιφάνεια παλιά απωθημένα.
Σατιρική εκπομπή

Οτι να ‘ναι
ΣΚΑΪ, 23.30
Ο Μάνος Βουλαρίνος και ο Πέτρος Νικολάου σε μια εκπομπή χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο και ειρμό (όπως ακριβώς και οι ίδιοι) αδικούν όσο πιο πολλούς μπορούν. Μια εκπομπή εξαιρετικά αφιερωμένη, για να λένε ό,τι να ‘ναι, κυρίως για να δικαιολογήσουν τον τίτλο της εκπομπής, αλλά και για να μην έχουν ποτέ πρόβλημα στην ανεύρεση θεμάτων.
Ξένη ταινία

Looper
Star, 22.10
Σε μια εγκληματική κοινωνία του μέλλοντος, ο Τζο είναι ένας Looper, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, που δουλεύει για τη Μαφία. Τα θύματά του είναι πράκτορες από το μέλλον, που στέλνονται στο παρελθόν μέσω μιας χρονομηχανής και ο Τζο φροντίζει να μη γλιτώσει κανείς. Είναι ο καλύτερος στο είδος του, η μαφία τον πληρώνει καλά, ζει μια ωραία ζωή. Οταν όμως ανακαλύπτει ότι ο επόμενος στόχος είναι ο ίδιος του ο εαυτός, ο Τζο δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη. (ΗΠΑ, 2012, 106′)

HeliosPlus