World party
Alpha, 21.45
O Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης αφήνουν τη Μέση Ανατολή και ξαναχτυπούν στο κοσμοπολίτικο Περού. Το ταξίδι τους ξεκινά από τη Λίμα, μια πόλη όπου μπορεί κανείς να βιώσει τη διαφορετικότητα, κάτι που και οι δύο ανακαλύπτουν πολύ γρήγορα, αφού συναναστρέφονται με 80χρονους χορευτές ως και πορνοστάρ. Στη συνέχεια παρακολουθούν μάθημα μαγειρικής και μαθαίνουν να φτιάχνουν σεβίτσε, το παραδοσιακό πιάτο του Περού.
Ελληνική σειρά



10η εντολή

Alpha, 23.00
Η Ελένη ζει με τον πατέρα της και φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας της που συνέβη πριν από τρία χρόνια. Την ισορροπία των δυο τους θα αναστατώσει η παρουσία του Κώστα, αδελφού της μητέρας της, ο οποίος μόλις χώρισε και ζητά να μείνει μαζί τους για κάποιο διάστημα ώσπου να τακτοποιηθεί. Η Ελένη όμως δεν τον θέλει μέσα στο σπίτι. Τον γνωρίζουν λίγο και στον θάνατο της μητέρας της δεν τους στάθηκε. Επιπλέον, κάτι πάνω του της φαίνεται «βρώμικο».
Ξένη σειρά



Rescue me
Mega, 02.00
Ο Τόμι Γκάβιν, επικεφαλής μιας ομάδας πυροσβεστών της Νέας Υόρκης, είναι υπερήφανος για τους άνδρες του και το έργο τους. Καθημερινά καλούνται να σώσουν ανθρώπους και όπως είναι φυσικό έρχονται αντιμέτωποι με προσωπικές τραγωδίες και δράματα. Ωστόσο ο Γκάβιν ζει το δικό του προσωπικό δράμα, αφού ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από τον πρόσφατο χωρισμό από τη γυναίκα του.

Ξένες ταινίες



Αυτό που θέλουν οι γυναίκες
(What women want)

STAR, 22.10
Εξαιτίας ατυχήματος ένας σεξιστής πλεϊμπόι (Mελ Γκίμπσον) αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να ακούει τις σκέψεις των γυναικών σε χαριτωμένη φαντασία της Νάνσι Μέιερς. (ΗΠΑ, 2000, 135′)

HeliosPlus