Ελληνική σειρά
Εθνική Ελλάδος
Mega, 22.20
Η επιστροφή στην Ελλάδα, μετά τους αγώνες στη Σλοβακία, φέρνει αντιμέτωπα τα μέλη της Εθνικής με προβλήματα που ίσως αλλάξουν τις ζωές τους για πάντα. Η Νίκη θα χρειαστεί να κάνει αγώνα για χάρη της Αννας, ενώ η Φρόσω ανακαλύπτει με σοκαριστικό τρόπο το μυστικό πίσω από τον εμπρησμό στο μαγαζί της Γκρέις. Ο Αχιλλέας για άλλη μία φορά καθοδηγεί τη Φοίβη σωστά, ενώ ο Χρήστος και ο Ρίτσαρντ βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα ζήτημα που μπορεί να οδηγήσει σε μοιραία ρήξη τη σχέση τους.
Ξένη σειρά
The newsroom
ΝΕΡΙΤ, 22.00
Ο Γουίλ συναντά τη Νίνα Χάουαρντ, αρθρογράφο, σε μια προσπάθεια να την πείσει να μη δημοσιοποιήσει μια ιστορία σχετικά με την απομάκρυνσή του από το επετειακό αφιέρωμα για την 9η Σεπτεμβρίου. Η Μάγκι ετοιμάζεται να φύγει για την Αφρική.
Ξένες ταινίες



The prestige
STAR, 22.10
Το παρασκήνιο του γοητευτικά επικίνδυνου κόσμου των «θαυματοποιών» είναι το φόντο στο ατμοσφαιρικό θρίλερ του Κρίστοφερ Νόλαν («Inception») με τον Κρίστιαν Μπέιλ και τoν Χιου Τζάκμαν σε ρόλους ανταγωνιστών «μάγων» στη βικτωριανή Αγγλία. (ΗΠΑ, 2006, 110′)
Kill Bill – Volume 1
ALPHA, 23.15
Το πρώτο μέρος του «Kill Bill», μιας κλασικής ιστορίας εκδίκησης με την Ούμα Θέρμαν στα ίχνη του πρώην εργοδότη της, είναι ο φόρος τιμής του Κουέντιν Ταραντίνο στις ταινίες καράτε που καταβρόχθιζε όταν εργαζόταν στα βιντεοκλάμπ. (ΗΠΑ, 2003, 99′)
Ο Παράδεισος στη Δύση
(Eden is west)
ΝΕΡΙΤ, 01.15
Το οδοιπορικό ενός μετανάστη (Ρικάρντο Σκαμάρτσιο) προς τη Δύση μέσα από μια έξυπνη αλληγορία του Κώστα Γαβρά, στην τελευταία ως σήμερα κινηματογραφική ταινία του. (Ελλάδα / Γαλλία / Ιταλία, 2009, 106′)

HeliosPlus