Ελληνικές σειρές
Μπρούσκο
ANT1, 18.45
Η αστυνομία κάνει έρευνα στο σπίτι του Διαμαντή και το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου του, θα αποδείξει τη βαριά κατηγορία του Σήφη και θα οδηγήσει στη σύλληψη του Διαμαντή, γεγονός που θα συμπαρασύρει μαζί του και τις ζωές των άλλων ηρώων, με αποκαλύψεις που θα αλλάξουν για πάντα τις σχέσεις τους. Σοκαρισμένοι όλοι θα πληροφορηθούν για τη σύλληψη, ενώ ο ίδιος ο Διαμαντής στην ανάκριση εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα, παρότι ξέρει ότι γι΄ αυτόν το «παιχνίδι» έχει τελειώσει. Οι κραδασμοί αυτού του γεγονότος, φτάνουν μέχρι την Κύπρο και τους αναστατώνουν όλους.

Κάτω Παρτάλι
Mega, 21.15
Το φινάλε της β’ σεζόν βρίσκει τον Κωνσταντίνο και τον Μανόλη να κάνουν αφισοκόλληση την φωτογραφία της Βίβιαν με τις λεζάντες «Αναζητείται» και «Δίνεται αμοιβή». Η Λάμπραινα υποπτεύεται τον Γιακουμή και ψάχνει όλες τις απαντήσεις στο κουπάκι του καφέ του. Η Βαγγελιώ, η Μοσχούλα κι ο Μανόλης αποφασίζουν να κηρύξουν εκεχειρία. Ο Διαμαντής δεν πέθανε από φυσικά αίτια και πρέπει να βρεθεί ο δολοφόνος του! Ο Αστυνομικός που ανέλαβε την υπόθεση συνεχίζει τις ανακρίσεις, αλλά δεν βγάζει άκρη. Ολοι του φαίνονται ύποπτοι.
Ξένη ταινία
Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting)
ALPHA, 23.15
Το ευφυέστερο μυαλό στο κορυφαίο αμερικανικό πανεπιστήμιο ΜΙΤ δεν είναι κάποιος καθηγητής ή λαμπρός φοιτητής, αλλά ο καθαριστής του κτηρίου! Ο Γουίλ Χάντινγκ όμως, εκτός από ευφυής επιστάτης, είναι και ένας ιδιότροπος άνδρας, που αντιμετωπίζει οικονομικά αδιέξοδα, αλλά και δυσκολίες στον έρωτα και τις σχέσεις με τους άλλους. Αντιμετωπίζοντας παράλληλα τον κίνδυνο μιας καταδικαστικής απόφασης από τον Νόμο για μια παλαιότερη υπόθεσή του, δεν έχει άλλη διέξοδο εκτός από την ευφυΐα του. Η ταινία κέρδισε Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου και χάρισε στον Ρόμπιν Γουίλιαμς Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου.