Formula 1
GP Μονακό, Μόντε Κάρλο
ALPHA, 15.00
Αυτή την Κυριακή τα βλέμματα όλου του κόσμου στρέφονται στο Πριγκιπάτο του Μονακό και στον έκτο γύρο του εφετινού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Πρόκειται για το απόλυτο highlight της σεζόν.
Ξένες ταινίες



Κώδικας Da Vinci


(The Da Vinci code)
MΕGA, 21.15
Ενας διάσημος αμερικανός καθηγητής της Ιστορίας (Τομ Χανκς) καλείται στο Μουσείο του Λούβρου για να βοηθήσει στην εξιχνίαση των ακατάληπτων συμβόλων που άφησε πίσω του ο δολοφονημένος έφορος του μουσείου. O Ρον Χάουαρντ έκανε μια συνεπή μεταφορά του μπεστ σέλερ του Νταν Μπράουν, αλλά την ίδια ώρα υπέπεσε στην παγίδα των τρομερών υπερβολών του. (ΗΠΑ, 2003, 92′)

Μαύρη Αφροδίτη


(Black Venus)
ΝΕΡΙΤ, 24.00
Η ερασιτέχνις κουβανή ηθοποιός Γιαχίμα Τόρες είναι η ψυχή και η σάρκα αυτής της σκληρής ταινίας του Αμπντελατίφ Κεσίς («Η ζωή της Αντέλ»). Η ηθοποιός υποδύεται τη Σααρτζί Μπαρτμάν, μια Νοτιοαφρικανή που βρέθηκε αντιμέτωπη με τη βία στην Ευρώπη από τον λευκό «αφέντη» της και που, επειδή γεννήθηκε με ιδιαίτερες και ασυνήθιστες σωματικές αναλογίες, έγινε διάσημη ως θέαμα ως άλλος «άνθρωπος ελέφαντας» στην καλή κοινωνία του 19ου αιώνα στο Παρίσι. (Γαλλία / Ιταλία / Βέλγιο, 2010, 162′)
Τalent show


The Voice
ANT1, 21.00
Η τρίτη και σημαντικότερη φάση του μεγαλύτερου talent show ξεκίνησε δυνατά την προηγούμενη Κυριακή αναζητώντας την επόμενη «φωνή» της Ελλάδας. Στο δεύτερο live οι τέσσερις coaches θα ακούσουν τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας τους και μαζί με το κοινό θα αποφασίσουν ποιοι θα είναι εκείνοι που θα συνεχίσουν στο τρίτο live του παιχνιδιού. Από τους 20 υποψηφίους μόνο οκτώ θα περάσουν στην επόμενη φάση.

HeliosPlus