Ποδόσφαιρο, Κύπελλο Ελλάδος
Ολυμπιακός – Skoda Ξάνθης
Otesports3HD, 20.30
Η ώρα για τον μεγάλο τελικό στο ΟΑΚΑ έφτασε. Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος επιθυμεί να κλείσει τη χρονιά με το 17ο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου παίρνοντας και το Κύπελλο. Από την άλλη μεριά, η Skoda Ξάνθη που πέρασε πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου προετοιμάζεται πυρετωδώς για το κρισιμότερο παιχνίδι στην ιστορία της.

Πανευρωπαϊκός Διαγωνισµός Τραγουδιού Eurovision – Τελικός

ΝΕΡΙΤ, 22.00
Μετά την πρόκρισή της την περασμένη Τρίτη η Μαρία Ελενα Κυριάκου διεκδικεί μια καλή θέση στον σημερινό τελικό ανάμεσα στις 27 συμμετέχουσες χώρες.
Ξένες ταινίες



Κρίσιμη απόφαση


(Executive decision)
STAR, 23.30
Τρομοκράτες καταλαμβάνουν ένα Μπόινγκ 747 με προορισμό την Ουάσιγκτον απαιτώντας την απελευθέρωση του αρχηγού τους. Ο πράκτορας Ντέιβιντ Γκραντ, όμως, που έχει βάσιμες υποψίες πως τα αίτια είναι διαφορετικά, πείθει τους ανωτέρους του ώστε το αεροπλάνο να μην μπει στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ. Ο Γκραντ με μια ομάδα κομάντος επιβιβάζεται μυστικά στο 747. Σκοπός του είναι να απενεργοποιήσει μια βόμβα που φέρει το αεροσκάφος και να εξολοθρεύσει τους τρομοκράτες.
Ο ρυθµός του δρόµου


(Stomp the yard)
MEGA, 01.45
Ο νεαρός Σορτ γράφεται στο πανεπιστήμιο αλλά τελικά φαίνεται ότι προτιμά τις «εξωσχολικές» δραστηριότητες. Εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του στον πιο εκρηκτικό και underground χορό που υπάρχει καθώς έχει βάλει στόχο να κερδίσει έναν διαγωνισμό μεταξύ των αδελφοτήτων. Ο διάσημος χορογράφος του αμερικανικού «So you think you can dance» και της Britney Spears πρωταγωνιστεί σε μια ταινία-υπόδειγμα επιδεξιότητας του πιο δυναμικού χορού του δρόμου. (ΗΠΑ, 2006, 114′)

HeliosPlus