Ψυχαγωγική εκπομπή
Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου
ΑΝΤ1, 17.45
Σε αυτό το παιχνίδι κουμάντο κάνουν οι μαμάδες. Η συνταγή είναι απλή αλλά απολαυστική! Δύο μαμάδες με βοηθούς τα παιδιά τους έχουν στη διάθεσή τους συγκεκριμένο χρόνο για να φτιάξουν ένα πιάτο από μια αγαπημένη συνταγή, χωρίς όμως να πιάσουν οι ίδιες τις κουτάλες. Οικοδεσπότης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στον ρόλο του κριτή ο Εκτορας Μποτρίνι αποφασίζει τον νικητή.
Ξένη σειρά



Criminal Minds
ΣΚΑΪ, 22.15
Η ομάδα BAU ταξιδεύει στη Λουιζιάνα για να εξιχνιάσει την εξαφάνιση ενός ζευγαριού που είναι γονείς του δεκάχρονου Sammy. Τα στοιχεία δείχνουν πως ο πατέρας του αγοριού έχει δολοφονηθεί, πιθανότατα επειδή πρόσφατα είχε κατορθώσει να πάρει ένα μεγάλο δάνειο από την τράπεζα. Ο μόνος που μπορεί να δώσει πληροφορίες για τη ζωή της οικογένειας, κι έτσι να οδηγήσει ίσως σε κάποιον πιθανό δράστη, είναι ο Sammy. Πάσχει όμως από αυτισμό, κι έτσι η ομάδα BAU θα πρέπει να χρησιμοποιήσει κάθε πιθανή ή απίθανη ιδέα προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί του.
Ξένες ταινίες



Χωρίς τίτλο
(State and Main)
ΝΕΡΙΤ, 22.00
Ενα κινηματογραφικό συνεργείο έρχεται σε μια παραδοσιακή κωμόπολη του Βερμόν για να γυρίσει μια ταινία, διαταράσσοντας τη ζωή των κατοίκων που ζουν ξαφνικά στους ρυθμούς του Χόλιγουντ. Τα προβλήματα συσσωρεύονται από την έλλειψη χρημάτων και την αποπλάνηση μιας ανήλικης από τον κεντρικό σταρ. Με τους: Γουίλιαμ Μέισι, Αλεκ Μπάλντουιν, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Ρεμπέκα Πίτζον, Τζούλια Στάιλς, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Τσαρλς Ντέρνινγκ. (ΗΠΑ, 2000, 106′)
Το νησί


(The island)
STAR, 22.10
Ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ και η Σκάρλετ Τζοχάνσον εγκλωβίζονται στις «κλειστές» εγκαταστάσεις μιας υπηρεσίας που δήθεν προστατεύει τους μοναδικούς επιζήσαντες από την οικολογική καταστροφή του πλανήτη. Απλοϊκή περιπέτεια του Μάικλ Μπέι, αλλά παρακολουθείται ευχάριστα. (ΗΠΑ, 2005, 130′)

HeliosPlus