Ψυχαγωγική εκπομπή

Ελλάδα, σ’ αγαπώ
MEGA, 22.30
Διασκεδαστικό παιχνίδι με πειράγματα, τραγούδια, γέλια, αστεία, μας ταξιδεύει στη χώρα μας και μας δίνει ένα εκατομμύριο λόγους για να την αγαπάμε. Παίζεται ανάμεσα σε δύο αντίπαλες ομάδες με παίκτες από τον χώρο του θεάματος, του αθλητισμού, της μόδας κ.τ.λ. Αρχηγοί των ομάδων, οι Σωτήρης Καλυβάτσης και Σάββας Πούμπουρας, που κάνουν τα πάντα για να οδηγήσουν τους συμπαίκτες τους στη νίκη, και παρουσιάστρια η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Το κοινό χωρίζεται στα δύο για να τους υποστηρίξει.
Ξένη σειρά

Misfits (Οι αταίριαστοι)
ΝΕΡΙΤ, 00.30
Η Αλίσα, όπως πάντα, διασκεδάζει ακόμη και με τις κακοτυχίες της. Υπάρχει όμως ένας άνδρας που πραγματικά τον θέλει, ο Κέρτις, και το ταλέντο της δεν τη βοηθά σε αυτό. Εν τω μεταξύ η διαδικτυακή σχέση του Σάιμον προχωρεί, ενώ αντίθετα της Κέλι δεν πηγαίνει όπως ακριβώς θα ήθελε.

Ξένες ταινίες

«The grey»
STAR, 22.10
Στην ταινία του Τζο Κάρναχαν νιώθεις πραγματικά ότι το μαρτύριο των ηρώων της ιστορίας, ενός γκρουπ επιζησάντων αεροπορικού δυστυχήματος που προσπαθεί να επιβιώσει στην Ανταρκτική, δεν έχει καμία διαφορά από το μαρτύριο των ηθοποιών που τους υποδύονται (ανάμεσά τους οι Λίαμ Νίσον, Ντέρμοτ Μαλρούνεϊ και Φρανκ Γκρίλο). Οσο άσπρο είναι το χιόνι τόσο μαύρο είναι το στόρι και αυτό καταλήγει σε ένα πολύ συναρπαστικό σύνολο. (ΗΠΑ, 2011, 104′)
«Παιχνίδια της τύχης» (Random hearts)
MEGA, 24.00
Αδέξιο, αν και παρακολουθήσιμο, ερωτικό δράμα του Σίντνεϊ Πόλακ, όπου ένας αστυνομικός και μια πολιτικός (Χάρισον Φορντ, Κριστίν Σκοτ Τόμας) συναντώνται κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες: οι σύζυγοί τους σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα και όλα δείχνουν ότι υπήρξαν εραστές. (ΗΠΑ, 1999, 126′)

HeliosPlus