Ελληνικές σειρές

Μπρούσκο
ΑΝΤ1, 18.45
Η εικόνα της Αναστασίας στην είσοδο του σπιτιού τους να φιλιέται με τον Ματθαίο, εξοργίζει τον Σήφη με αποτέλεσμα τα δυο αδέλφια να έρθουν σε ρήξη μεταξύ τους. Η Δάφνη παραδέχεται κλαίγοντας στον Μάρκο, πως η κουβέντα με την μητέρα της, της ήταν πολύ επώδυνη. Στο μεταξύ, η Λουκία παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στα Χανιά και να διεκδικήσει τον Παύλο. Η ζήλια, γίνεται γι’ άλλη μια φορά αιτία να ξαναζήσουμε το πάθος που έχει ο Αχιλλέας με τη Μελίνα.

Μην αρχίζεις την μουρμούρα
Alpha, 21.00
Η Βάσω γκρινιάζει γιατί τελευταία δεν πηγαίνουν για ύπνο μαζί και δεν τρώνε μαζί. Το θεωρεί κρίση στη σχέση τους και σημάδι χωρισμού. Ένα μήλο με ένοικο ένα σκουληκάκι, κάνει τον Μηνά να ξαναθυμηθεί μια πλάκα που του έκαναν οι φίλοι του στο στρατό και δεν την ξεπέρασε ποτέ. Ο Ηλίας είναι στενοχωρημένος γιατί ένα καινούριο λογιστικό γραφείο του έχει κόψει την πελατεία. Η Μαρίνα τον πείθει να κάνει διαφήμιση στο ίντερνετ για το δικό του γραφείο.

Ξένες ταινίες

Οι αθάνατοι (The immortals)
STAR, 22.00
Η ελληνική μυθολογία και πάλι ως εφαλτήριο για μια εκδοχή της σύγκρουσης Καλού και Κακού, που αυτή τη φορά βρίσκεται αντιστοίχως στα πρόσωπα του Θησέα (Χένρι Καβίλ) και του βασιλιά Υπερίωνα (Μίκι Ρουρκ). Η εικαστική αρτιότητα και η πηγαία ομορφιά της ταινίας του Ταρσέμ Σινγκ («Κελί») ξεχωρίζουν. (ΗΠΑ, 2011, 104′)
Αλβαρέζ Κέλι (Alvarez Kelly)
MΕGA, 01.15
Οι περιπέτειες ενός τυχοδιώκτη κατά τη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου σε ανάλαφρο γουέστερν του Εντουαρντ Ντμίτρικ, με τον Γουίλιαμ Χόλντεν στον ρόλο του τίτλου δίπλα στον Ρίτσαρντ Γουίντμαρκ και στην Τζάνις Ρουλ. (ΗΠΑ, 1966, 116′)