4ος ημιμαραθώνιος Αθήνας
ΝΕΡΙΤ Plus, 08.00
Με σημείο εκκίνησης –αλλά και τερματισμού –ξεκινά ο 4ος ημιμαραθώνιος. Οι εφετινές συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τους 18.000 δρομείς σε όλες τις διαδρομές.

Εκπομπή έρευνας



Ορίζοντας


Mega, 23.40
Σπάνιες εικόνες από το εσωτερικό ενός πολυτελούς καζίνου και συγκλονιστικές εξομολογήσεις από ανθρώπους που έχουν εθιστεί στον τζόγο, έχουν χάσει εκατομμύρια αλλά συνεχίζουν να ποντάρουν μπροστά στον φακό.
Ξένες ταινίες


Σκοτεινός κώδικας


(The knowing)
Αlpha, 21.15
Πεσιμιστικό μεταφυσικό θρίλερ του ελληνικής καταγωγής Αυστραλού Αλεξ Πρόγιας, με τον Νίκολας Κέιτζ στον ρόλο ενός επιστήμονα ο οποίος θα βρεθεί σε δύσκολη θέση ανακαλύπτοντας ότι οι αριθμοί που αναγράφονται στο σημείωμα μιας μαθήτριας (γραμμένο το 1958) αντιστοιχούν σε καταστροφές της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια της πεντηκονταετίας που ακολούθησε. Τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον; (ΗΠΑ, 2009, 121′)
Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του μαύρου μαργαριταριού
(Pirates of the Caribbean: The curse of the black pearl)
Αlpha, 22.15
Η πρώτη της σειράς κινηματογραφικών ταινιών γύρω από τις περιπέτειες ενός πειρατή-φαντάσματος (Τζόνι Ντεπ). Eισπρακτικός θρίαμβος και μια ταινία που οδήγησε τον Ντεπ ως τα Οσκαρ. Συμπρωταγωνιστούν οι Κίρα Νάιτλι και Ορλάντο Μπλουμ. Σε σκηνοθεσία Γκορ Βερμπίνσκι. (ΗΠΑ, 2003, 137′)
Οι επόμενες τρεις μέρες
(The next three days)
Star, 21.00
Στο κοινωνικό θρίλερ του Πολ Χάγκις ο Ράσελ Κρόου σε έναν ρόλο που δεν απαιτεί ιδιαίτερες εκρήξεις υποδύεται τον σύζυγο μιας καταδίκου (Ελίζαμπεθ Μπανκς) ο οποίος όταν βλέπει ότι η αποφυλάκισή της είναι ανέφικτη διά της νομίμου οδού αποφασίζει να κάνει την υπέρβαση και να οργανώσει την απόδρασή της. (ΗΠΑ, 2010, 121′)

HeliosPlus