Ελληνικές σειρές
«Οι συμμαθητές»
ΑΝΤ1, 21.15
Μαριλένα και Αντρέας αποφασίζουν να πάνε εκδρομή με το βανάκι της Κρίστης όταν ένα μηχανικό πρόβλημα ακυρώνει τα σχέδιά τους. Η Μαριλένα, επιστρέφοντας στο σπίτι αντιμετωπίζει τον Αριστείδη που την πιέζει να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό που του υποσχέθηκε. Στο τέλος λυγίζει και του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την πατρότητα του Άρη.
«Κάτω Παρτάλι»
Mega, 22.20
Στο καινούργιο επεισόδιο, ο Θανάσης θα καταφέρει να ξετρυπώσει τον Λάμπρο της Λάμπραινας. Ο Διαμαντής και η Μοσχούλα γλεντάνε την επανασύνδεσή τους, ενώ ο Κωνσταντίνος μάταια ψάχνει τη Μυρτούλα του, που δεν λέει να απαντήσει στις κλήσεις του.
Ξένη σειρά
«Hannibal»
Σκάι, 23.15
Βασισμένη στους χαρακτήρες του βιβλίου «Ο Κόκκινος Δράκος» για να μας δείξει τι προηγήθηκε ώσπου ο ψυχίατρος Άνιμπαλ Λέκτερ να μετατραπεί στον πιο διάσημο κανίβαλο της μεγάλης οθόνης. Στο νέο επεισόδιο, ο Γουίλ αμφισβητεί την πνευματική του υγεία όσο μπαίνει στο μυαλό μιας δολοφόνου που πιστεύει ότι είναι ήδη νεκρή
Ξένες ταινίες
«Contagion»
Star, 21.10
Με ντοκυμαντερίστικο ύφος και ένα ελκυστικό καστ (Κέιτ Γουίσνλετ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ματ Ντέιμον, Τζουντ Λο, Λόρενς Φίσμπερν) η ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ παρακολουθεί τις δυσάρεστες καταστάσεις της εξάπλωσης ενός θανατηφόρου ιού. (ΗΠΑ, 2011, 102′)
«Ημέρα εκπαίδευσης» (Training day)
Alpha, 22.30
Ο Ντενζέλ Γουάσινγκτον «σπάζει» τη θετική εικόνα που μεταφέρει πάντα στις ταινίες του, παίζοντας έναν διεφθαρμένο αστυνομικό του Λος Άντζελες, ο οποίος κατά την διάρκεια της 24ωρης εκπαίδευσης ενός ηθικού νεαρού ντετέκτιβ (Ίθαν Χοκ), θα προσπαθήσει να τον μυήσει στα «κόλπα» του. Οι Γουάσινγκτον – Χοκ διεκδίκησαν το Όσκαρ α’ και β΄ ανδρικού ρόλου αντιστοίχως και ο πρώτος το κέρδισε. Η σκηνοθεσία είναι του Αντουάν Φουκουά. (ΗΠΑ, 2001, 115′)