Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα
ΝΕΡΙΤ Plus, 22.00
Αγώνας πρόκρισης για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ που έχει πάρει προβάδισμα 2-1 στη σειρά των πλέι οφ απέναντι στην Μπαρτσελόνα και με νίκη θα βρεθεί απευθείας στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης.
Ποδόσφαιρο, Γιουρόπα Λιγκ



Ζενίτ – Σεβίλλη

ΑΝΤ1, 22.05
Οι δυο ομάδες λύνουν πλέον οριστικά τις διαφορές τους και διεκδικούν το εισιτήριο για την τετράδα της διοργάνωσης σε μια μεγάλη ρεβάνς. Στην έδρα της, στην Αγία Πετρούπολη, η ρωσική ομάδα θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-1 του Σάντσες Πιθχουάν και να αποκλείσει την κάτοχο του τροπαίου.
Τηλεπαιχνίδι



Celebrity Game Night
MEGA, 23.00
Ζευγάρια, παντρεμένα και πρώην παντρεμένα, κάνουν το πλατό άνω-κάτω. Κρατερός Κατσούλης, Μαρία Κορινθίου και Πέτρος Ιμβριος εναντίον Κατερίνας Καραβάτου, Γιάννη Αϊβάζη και Ναταλίας Γερμανού. «Καλά ξεμπερδέματα», «timeline», «show me the music», «I love tv» και το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι τελικής πτώσεως.
Ενημερωτική εκπομπή



60′ Ελλάδα
ALPHA, 23.45
Ο Νίκος Μάνεσης μας ξεναγεί σε έναν από τους κρυμμένους θησαυρούς του Αιγαίου, τη Νίσυρο, όπου ο χρόνος έχει σταματήσει σε περασμένες δεκαετίες. Το νησί-ηφαίστειο, με τους τέσσερις κρατήρες που δέχονται κάθε χρόνο 90.000 τουρίστες από όλον τον κόσμο.
Ξένη ταινία



«Οι αναλώσιμοι 2»


(The expandables 2)
STAR, 22.10
Οι ειδικοί ταινιών δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τζετ Λι και Μπρους Γουίλις επιστρέφουν στους ρόλους των παράτολμων μισθοφόρων, με την πιο επικίνδυνη αποστολή που έχουν αναλάβει ποτέ. Στο all-star cast προστίθενται οι Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ, Ντολφ Λούντγκρεν και Τσακ Νόρις. Οι «Αναλώσιμοι» καλούνται να σταματήσουν την απειλή που εγκυμονεί ένα θανάσιμο όπλο αλλά και να πάρουν εκδίκηση για τον χαμένο αδερφό τους.

HeliosPlus