Μπάσκετ, Ευρωλίγκα

Παναθηναϊκός –ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΝΕΡΙΤ, 21.45
Η δεύτερη βαριά ήττα των «πρασίνων» μέσα στη Μόσχα τους έχει φέρει με την πλάτη στον τοίχο. Στον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα πρέπει να ανακόψει τη φόρα των Ρώσων, που έχουν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» την πρόκριση επί ελληνικού εδάφους.

Εκπομπή μαγειρικής

Κάντο όπως ο Ακης
Mega, 16.30
Το κυρίως πιάτο του επεισοδίου είναι το κλασικό ρολό με κιμά συνοδευόμενο με ψητές πατάτες, αγκινάρες Ιερουσαλήμ γαρνιρισμένες με λεμόνι και φασκόμηλο. Στο γλυκό της ημέρας, το αχλάδι συνδυάζεται τέλεια με λικέρ πικραμύγδαλο και το αποτέλεσμα είναι ένα λαχταριστό κέικ.

Ξένες ταινίες

«Ο άγνωστος» (Unknown)
Star, 21.10
Ο Λίαμ Νίσον στον ρόλο του τίτλου χαμένος στους δρόμους του Βερολίνου προσπαθεί να καταλάβει ποιος είναι. Καλογυρισμένο θρίλερ χιτσκοκικών διαθέσεων του Ζομ Κολέτ Σερά που συνεργάστηκε με τον Νίσον και στη «Νυχτερινή καταδίωξη» (προβάλλεται στις αίθουσες). (Αγγλία / Γαλλία / Ιαπωνία / Γερμανία / Καναδάς / ΗΠΑ, 2011, 107′)
«Διπλή ομηρία» (Hostage)
ALPHA, 22.30
Ένας αποτραβηγμένος στην επαρχία πρώην διαπραγματευτής απελευθέρωσης ομήρων (εγκατέλειψε το σώμα εξαιτίας ενός τραγικού λάθους) επανέρχεται στην ενεργό δράση όταν τρεις νεαροί καταλαμβάνουν το σπίτι μιας πάμπλουτης οικογένειας. Μέχρι το πρώτο 40λεπτο η τελευταία αστυνομική περιπέτεια του Μπρους Γουίλις έχει τα φόντα για να μας κρατήσει «κολλημένους» στο κάθισμα. Όταν όμως αρχίζουν οι στροφές στην πλοκή αρχίζουν και τα σεναριακά βραχυκυκλώματα, γιατί η εμπιστοσύνη κλονίζεται. Και πάλι όμως, ως περιπέτεια, η «Διπλή Ομηρεία» είναι αρκετά χορταστική για ένα χαλαρό δίωρο. Σε σκηνοθεσία Φλοράν Σιρί, με τους Κέβιν Πολάκ, Μπεν Φόστερ και Τζόναθαν Τάκερ δίπλα στον Γουίλις. (ΗΠΑ, 2005, 105′)